2777
2789
عنوان

سوختگیییی کسی می دونه

107 بازدید | 28 پست

بچه ها من دستم دکتر پانسمان کرده امروز بابد برم که عوضش کن الان خودم بازش کردم گاز چسببده توش میشه خودم الان تو اب ولرم بزارمش بازش کنم عفونت نمی کنه بد نیست  می ترسم دکتر بکشتش 

به دستت آب نزن 

پانسمان رو تا جایی که ممکنه قیچی کن بردار 

بعد پماد سوختگیتو آروم آروم دور تا دورِ پانسمانی که چسبیده بزن یعنی از اطراف پانسمانت کم کم شروع کن 

اجازه بده با چربیه پماد ، پانسمانت کنده بشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دستت آب نزن  پانسمان رو تا جایی که ممکنه قیچی کن بردار  بعد پماد سوختگیتو آروم آروم د ...

نمی تونم پماد بزنم بهش چون دکتر خودش بابد بزن میخوام بازش کنم یه گاز نو بزارم روش که نفهمه بازش کردم خودش پماد میزن به من پماد نداده الان گاز چسبیده توش می ترسم دکتر بکندش

نمی تونم پماد بزنم بهش چون دکتر خودش بابد بزن میخوام بازش کنم یه گاز نو بزارم روش که نفهمه بازش کردم ...

عزیزم دکتر که یه دفعه پانسمان رو نمیکَنه ، مگه داعشه؟ 

چون اگه یه دفعه محکم وَرش داره زخمت خونریزی میکنه 

احتمال 90 درصد بتادین میریزه رو پانسمانت که جدا بشه از زخمت 

ولی من قبلأ اون کاری که بهت گفتمو کردم پانسمانمو خیلی راحت برداشتم ، شما چون میگی پماد سوختگی نداری پس اجازه بده خودِ دکتره برداره 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

دکتر اعصاب نداره اخه خیلی خشن 😂😂 باوازلین میشه بکنمش

خخخ پس شانسِ بدت گیر یه دکترِ روانی افتادی 😅

آره میشه ولی کم بزن ، بعدشم که پانسمان رو کندی با دستمال تمیز ما بقی وازلین رو پاک کن 

پماد ویتامین آ هم اگه داری با اونم میشه 

خخخ پس شانسِ بدت گیر یه دکترِ روانی افتادی 😅  آره میشه ولی کم بزن ، بعدشم که پانسمان رو کن ...

مرسی کندمش ❤،خون ازش ببرون زد🤒

اره خداییی شانسو دیدی 😂

الان نگران اینم نگه چرا خودت کندیش

مرسی کندمش ❤،خون ازش ببرون زد🤒 اره خداییی شانسو دیدی 😂 الان نگران اینم نگه چرا خودت کندیش

به من که میگفت هر روز برو حموم پانسمان باز کن و پوستای مرده رو تا میتونی جدا کن. بعد حمو م هم میرفتم دکتر باز خودش ی جاهایی قیچی میکرد پماد میزد و میبست

همتای مامانم بودم❤

به من که میگفت هر روز برو حموم پانسمان باز کن و پوستای مرده رو تا میتونی جدا کن. بعد حمو م هم میرفتم ...

من دکتر تب سنتی میرم یه دارویی داره که جاش نمی مونه این دارو به کسی نمیگه چطور درس میکنه باید بری پیشش خودش عوضش کن برای همین نمیدونم اصن چی به چی اب بخوره خوب یا نه یا پوستاش می تونم بکنم یا نه واس این کلا گیجم

من دکتر تب سنتی میرم یه دارویی داره که جاش نمی مونه این دارو به کسی نمیگه چطور درس میکنه باید بری پی ...

همون سنتی هم من برای صورتم رفتم همینو گفت. گفت برو حموم خودت پوستای مرده بکن و بیا. باز پماد زد خودش 

ولی خب من پیشش رفتم چون عید بود و دکتر پوست نبود. برای دستم رفتم دکتر پوست 

منظورم اینه کلا باید بشوری و پوستای مرده جدا کنی وگرنه اسکار میاره

همتای مامانم بودم❤

همون سنتی هم من برای صورتم رفتم همینو گفت. گفت برو حموم خودت پوستای مرده بکن و بیا. باز پماد زد خودش ...

عع مرسی گفتی ،یعنی امروز برم دکتر گیر نمیده چرا بازش کردم 

جاش نموند مال شما؟

مرسی کندمش ❤،خون ازش ببرون زد🤒 اره خداییی شانسو دیدی 😂 الان نگران اینم نگه چرا خودت کندیش

خواهش عزیزم ❤️ اِی وای دردت نگرفت؟ 

آره توام بدتر از من فکرکنم بدشانسی 😅

چی شد رفتی دکتر؟ چیزی بهت نگفت؟