2777
2789
عنوان

سوختگیییی کسی می دونه

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 28 پست
خواهش عزیزم ❤️ اِی وای دردت نگرفت؟  آره توام بدتر از من فکرکنم بدشانسی 😅 چی شد رفتی دک ...

درد که داشت ولی اگه خودش می کند قطعا بیشتر بود دردش 

رفتم پانسمانش کرد گفتم بار بعدی خودم بکنمش گفت نه دیگه از این خبرا نیس 😂😔

درد که داشت ولی اگه خودش می کند قطعا بیشتر بود دردش  رفتم پانسمانش کرد گفتم بار بعدی خودم بکنم ...

آره خب دکتر پانسمان رو میکَنه دردش بیشتره 

خخخخ 😅😅😅😂

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بگو حس اخمدچیه برمیگرذه؟زنگ میزنه اگه اره کی؟

والا نمیدونم من حس شیشمی نیستم بستگی داره به خیلی چیزا به رفتاراش کاراش تو رابطه اینکه از رفتار کاراش بشه فهمید حسش بهت چی بوده و بر میگردع یا نه که کسی جز خودت کل رابطتتو نمیدونه به حس خودت اعتماد کن من ۹ ماه همه میگفتن که اکست نمیخوادت بر نمی گرده ولی حسم می گفت بر می گرده برگشت به حس خودت اعتماد داشته باش اون وقت درس میشه حس یه زن خیلی قوی من با یه سوال چیزی نمی تونم بگم روند رابطه مهم بنظرم 

والا نمیدونم من حس شیشمی نیستم بستگی داره به خیلی چیزا به رفتاراش کاراش تو رابطه اینکه از رفتار کارا ...

میشه ببینی چی حس میکنی درمورد ازدواجم؟؟

کی ازدواج میکنم یا رل میزنم

والا نمیدونم من حس شیشمی نیستم بستگی داره به خیلی چیزا به رفتاراش کاراش تو رابطه اینکه از رفتار کارا ...

خودم میدونستم پیام میده الان این متنو با ی کلیپ فرستاد

وقتی که از تو دورم یک ساله هر یه روزم
شمع شبستون میشم آروم آروم میسوزم
به دل میگم شب تا سحر یادش نکن دوباره
دلم میگه دیوونشم دوستش دارم هنوزم

میشه ببینی چی حس میکنی درمورد ازدواجم؟؟ کی ازدواج میکنم یا رل میزنم

راستش بنظرم بر میگرده یعنی قطعا بهت پیام میده تو سال جدید بنظرم تو فروردین برگرده بهت فقط تو سمتش نرو 

راستش بنظرم بر میگرده یعنی قطعا بهت پیام میده تو سال جدید بنظرم تو فروردین برگرده بهت فقط تو سمتش نر ...

پیام داد همین چنددقیقه پیش ی متن اهنگو باکلیپ فرستاد

وقتی که از تو دورم یک ساله هر یه روزم
شمع شبستون میشم آروم آروم میسوزم
به دل میگم شب تا سحر یادش نکن دوباره
دلم میگه دیوونشم دوستش دارم هنوزم