2777
2789

حس منفی دارم ازش ...  اون داد زده سرم و من شدم بد ... اون بی ادب هست و من تنها موندم . حتی حوصله ندارم با همکارای دیگم حرف بزنم . 

خونه یه جور پدر مادر همش میگن نمیتونی و ترسویی چون منو باور نکردن و نمیتونی تو ماشین ببری حتی .  ‌ بیرون اینجور . پس کجا آدم باید حالش خوب باشه

یعنی زندگی همینه ؟ شادی نیست ؟ مهربونی نیست

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااییی اصلا تحویلش نگیر با بقیه همکارا‌ خوب باش

اوتا هم خیلی صمیمی که اصلا نیستن 

ولی باز از این بهترن 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
محیط کارهمینه15سال تمام باهمکارای حسودورییس بدجنس سروکله زدم

خیلی سخته . باید سنگ شد و منم تازه قوی شدم اینم 

تو مهربون باش و مهربونی کن،بقیه اش رو بسپار به خدا❤️

سپردم و گرنه نمیتونستم زندگی کنم 🌿

تو با اعتماد ب نفس باش جوری ک برات مهم نیستن اتفاقا شاد باش و پر انرژی

کارت چیه گلم؟

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اوتا هم خیلی صمیمی که اصلا نیستن  ولی باز از این بهترن

ن سلام‌ علیک میگم

یکی از دوستای منم همینجوری بود

حال و بی‌حال

مدام باهام قهر میکرد الکی پشت سر من جلو‌بقیه‌بد میگفت 

بعد من میشدم آدم بده

دیگه کلا ولش کردم 

کاربری دست سه نفره😁

غلط کرده مگه چ 💩حالا اون .محلش نده بسوزه  

آره من که اصلا . مپی دونم مشکل اصلیش با من چیه

من نه ماشین دارم نه پول . اون داره ... تازه دادش هم اون میرنه چون ناحق هست

احترام بزار به همه.ولی نظرت رو راحت با لحن خوب بگو.دعوا هم نکن

اینکارها رو میکنم وبا همه اوکیم.

یعنی بهت بگم در ماه شاید با بیش از صد نفر در تماسم از گروه های مختلف

آره من که اصلا . نپی دونم مشکل اصلیش با من چیه من نه ماشین دارم نه پول . اون داره ... تازه دادش ...

شده با بقیه بخند بیشتر بسوزه . داره ولی شعور نداره چ فایده ، یه دوره زندگیت میرسی میبینی چقدر الکی غصه اینجور ادمارو خوردی ک حتی ارزش فکر ندارن 🌱

فقط خدا.🦋💜💪