2777
2789

فک کنم دکتر میگه کدوم برات مناسبه چون یکیش واسه افراد حجیم خوار هست یکی واسه افراد ریزه خوار...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بای پس معده برگشت پذیر و کم عارضست بای پس روده غیرقابل برگشت و پرعارضست 

اینا بیشتر کلیشه ای هست ...من دوسال پیش بای پس روده کردم .کمبود ویتامین ندارم بااینکه مکمل نمیخورم و در عین حال اگه ذره ای بی احتیاطی کنم سریع وزنم چندکیلو برمیگرده....

پس نتیجه میگیریم عمل ی کمک به ادمهای چاقه ،باید تاابد مراقب غذاخوردنشون باشن ...ولی ارزش داره چون هم راحته و هم خیلی انگیزه ادم را بالا میبره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بای پسیا بگن چند سال از عملشون گذشته چه حالی دارن 

عمل بای پس کلاسیک 2سال پیش کردم راضیم ...دائم هم رژیمم و مواظبم کالری دریافتیم بالا نره...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینا بیشتر کلیشه ای هست ...من دوسال پیش بای پس روده کردم .کمبود ویتامین ندارم بااینکه مکمل نمیخورم و ...

افرین وقتی لاغری نگه داشتنش راحتتره 

تا تو اوج چاقی بخوای تلاش کنی

اسلیو اگه بعدش رعایت نکنی  برمیگرده مثل بهاره رهنما یا نعیمه نظام دوست یا خیلیای دیگه چون معده ...

با جراحی از ۸۰کیلو،، ۶۰کیلو شدن ولی امپول نوربیون باید همیشه تزریق کنی و ویتامینبخوری بعدش

خودت که به تنهایی انتخاب نمیکنی 

باید بری پی یه جراح چاقی با توجه به شرایط و خصوصیات بدنی و میزان اضافه وزن و شاخص توده بدنیت بهت مشاوره بدن

اگر خواستی اقدام کنی پیش دکتر ناصر ملک پور هم برو یکی از بهترین جراحای چاقیه تو ایران هم برای اسلیو و هم برای بای پس