2777
2789
عنوان

آیا میشه با بچه، تو خونه ی یک خوابه بود؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 78 پست
ای بابا چیکار کنن اتاق جدا نداشتن ، منم دوست دارم بچه ها تو اتاق خودشون باشن

اتفاقا اتاق زیاد داشتیم. ولی مادرم منو پیش خودش میخوابوند!

ولی ربطی ندارد. به اتاق داشتن یا نداشتن.

وقتی بچه میاری باید بفکر بچت باشی. مسئول هستی. 

منم فقط راهنماییتون کردم. 

تصمیم گیرنده شمایید. موفق باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بچه کوچیک هست اشکالی نداره  ( البته روابط زناشویی کلا از بین میره ) 😅 ولی بزرگتر شد مثلا ۱۰ ۱۵ ساله شد قراره چیکار کنه ؟ حتما باید یه اتاق جدا برای خودش و یه اتاق جدا شما به عنوان زن و شوهر داشته باشین عزیزم . 

الان بچه کوچیک هست اشکالی نداره  ( البته روابط زناشویی کلا از بین میره ) 😅 ولی بزرگتر شد مثلا ...

وای دقیقا از همین میترسم 🙄 به اندازه کافی استرس دارم، که با اومدنِ بچه، روابط زن و شوهری مون تغییر خواهد کرد 

وای بحال اینکه اتاق مجزا هم نداشته باشیم

یا مجبور باشیم تخت و بند و بساطمونو کلا جمع کنیم

اینستا مو، حدودا یکماهه که پاک کردم  تو همین نینی سایت، چنین کسی رو سراغ ندارین؟

نه اینجا سراغ ندارم، فکر می‌کنم بازدید از منزل يه قسمت پروسه باشه، شما امکان اینکه یه قسمتی از سالن را با پارتیشن جدا کنید را ندارید؟

منم متسجرم خونم یه خوابه هست ۴۰ مترم بیشتر نیست یکم سخته ولی شدنیه من گهواره و دراور پسرمو ییه گوشه اتاق خودم گذاشتم انشالله سال دیگه میریم یه خونه بزرگ تر 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
نه اینجا سراغ ندارم، فکر می‌کنم بازدید از منزل يه قسمت پروسه باشه، شما امکان اینکه یه قسمتی از سالن ...

ن متأسفانه پذیرایی مون هم کوچیکه. و با مبل و تلویزیون و آباژور و کتابخانه پر شده کاملا

نه اینجا سراغ ندارم، فکر می‌کنم بازدید از منزل يه قسمت پروسه باشه، شما امکان اینکه یه قسمتی از سالن ...

آره بازدید از منزل، یکی از مراحل هست

منتهی نمیدونم براشون مهمه خونه مون یک خوابه یا نه، میخوام بدونم چقدر این مسئله تو تأیید کردن یا نکردن مرحله بازدید، مهمه 

وای خدای من میتونم بپرسم بعدش چکار کردید؟ چطور هضمش کردید. البته اگر دوست نداشتید، نگید. چون یقینا ...

بعدش بشدت عصبی شدم. تبدیل شدم به یه بچه خجالتی . تا بزرگسالی خجالتی و گوشه گیری بودم.

الان هم پرخاشگرم. 

من اون زمان هیچ درکی از رابطه زن و شوهر نداشتم. و نمی‌دونستم قضیه چیه. فقط یادمه روانم نابود شد.

سلام شما مربی مهدکودک هستین؟

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا