2777
2789
عنوان

آیا میشه با بچه، تو خونه ی یک خوابه بود؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 78 پست
چه خوب  من دفعه اولم بود اسم این وسیله رو شنیدم  《تخت پارک》 چجالب ... اگه حوصله داش ...

تو گوگل بزن. عکسش میاد. واسه ماهایی که جا واسه تخت چوبی نداریم خوبه.

بعدا بچه بزرگتر شد میتونید اسباب بازی توش بریزید تا بازی کنه همونجا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا زمانی که نوزاد هست چون پیش شما میخوابه مشکلی نیست، فقط وسايل سیسمونی زیاد نگیر که جدا نداری، ولی ...

چون احتمال داره بخوایم از بهزیستی، بچه ۳ ساله برداریم 

استرسم از این بابت اتاق ، خیلی بیشتره 

ذهنم درگیرشه....

اصلا وقتی از اداره بهزیستی بیان برای بازدید و ببینن خونه ی ما، یک خوابه ست، اوکی میدن؟

چون احتمال داره بخوایم از بهزیستی، بچه ۳ ساله برداریم  استرسم از این بابت اتاق ، خیلی بیشتره&n ...

عزیزم این تخت بیشتر بدرد نوزادی و تا سه سالگی میخوره. 

واسه بعدش دیگه مناسب نیست.

ولی شرایط رو برو حضورا از بهزیستی بپرس . بعد فکر کن به بقیه چیزا. شاید بهتون ندن

[QUOTE=329061520]چجالب ینی توی پذیرایی اینکارو کردین؟ یا خود اتاق خوابو، دو قسمت کردین؟[/QUOTE ماهم ...

خداییش موندم ، قدیما چطور همه زیر یک کرسی میخوابیدن؟ والدین با کلی بچه قد و نیم قد! 

آیا زن و شوهر تو همون شلوغی زیر کرسی، کاری هم میکردن؟ یا خدا.... آرامش نداره ک آدم اینجوری 

چون احتمال داره بخوایم از بهزیستی، بچه ۳ ساله برداریم  استرسم از این بابت اتاق ، خیلی بیشتره&n ...

تو اینستاگرام کسی را می‌شناسم که بچه حدود سه سال گرفته دوست داشتي اونجا پیدا کن، حتی لینک ات کنن از کسایی که این راه را رفتن کمک کنن بهت

کلی اقساط داریم، هزینه شهریه، کرایه، خورد و خوراک و... بخاری برقی ارزونش ۳ تومنه    

هزینه ی آسیب روحی که بچه تون از بودن در اتاق مادر پدر زمان رابطه میبینه چند تومنه؟ حتی اگه خواب باشه !!

هزینه ی آسیب روحی که بچه تون از بودن در اتاق مادر پدر زمان رابطه میبینه چند تومنه؟ حتی اگه خواب باشه ...

ای بابا شاید شما وضعیت مالی تون خوبه، اگه حقوق یه ماه خانواده ۴ نفره ۱۰ تومن باشه با کلی اقساط و قرض و کرایه شاید درک کنی

تو اینستاگرام کسی را می‌شناسم که بچه حدود سه سال گرفته دوست داشتي اونجا پیدا کن، حتی لینک ات کنن از ...

اینستا مو، حدودا یکماهه که پاک کردم 

تو همین نینی سایت، چنین کسی رو سراغ ندارین؟

ای بابا شاید شما وضعیت مالی تون خوبه، اگه حقوق یه ماه خانواده ۴ نفره ۱۰ تومن باشه با کلی اقساط و قرض ...

من کسی هستم که بخاطر رابطه پدر و مادرم در کودکی زجر کشیدم و هنوزم وقتی یادم میاد زجر میکشم و آسیب دیدم .

البته اونا فکر میکردن من خواب هستم. ولی بیدار شده بودم . و بسیار آسیب روحی دیدم.

و همیشه پدر و مادرم رو لعنت می‌فرستم . و اگه بمیرن براشون ناراحت نمیشم.