2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم ماشین رو به نام من بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 69 پست
بگو یارانه بهت نمیدن دیگه اگه به اسما باشه ماشین و ملک 😂

گفتم بهش 

یدونه ساینا و پراید داره 

بهمون کالا برگ نریختن بهش گفتم مطمن باش یارانمون هم به زودی قطع میشه میگه بیا بریم پراید رو بزنم به نامت 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آ بفرما هم ماشین به نامت هست هم خونه  نفست از جای گرم در میاد و میگی بزنی به نامش  چی ...

ببین اصلا کاملا اتفاقی و بدون هیچ برنامه ای از طرف من ماشین که به اسم خودم ثبت نام کردیم ی ساینا صفر خونه هم زمینشو گفت بیا بزنم به اسم تو همینجوری منم اولدگفتم نمیخام خودش اصرار کردم بعدم ساختش هنوز ب نام منه ولی اگه بگه بزن ب اسمم اصلا بدم نمیاد آخه من و تو نداریم واقعا ی خونه تهران هم داریم اون ب اسم خودشه و قرار بود حتی اونم ب اسم من بزنه که چون وام ب اسم خودش بود قبول نکردن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
درست گفته ثبت نامی ها گواهینامه میخواد عزیزم..و باید بالای ۱۸ سال باشی و پلاک فعال هم نداشته باشی

شوهرم که پلاک فعال داشت 

نه بابا مدارک لازم فردا موتور رو سرچ کردم چیزای خاصی نمیخواست

اگه پول ماشین قبلی از درامد خودت بوده باید این یکی رو  میزده به نامت.

اگر غیر از اینه که هیچ نمی تونی اجبارش کنی باید خودش بخواد.

و اصرار تو بیشتر اونو به فکر میندازه که حتما یه چیزایی تو سرش هست و بیشتر مردد میشه که بزنه به نامت.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

من عروسی نگرفتم و سرویسی که واسه عروسی واسم خریده بودن با طلاهای دوران عقدمو دادم سر خونه همسرم خونه رو زد به نامم که از عروسی گذشتم بعد اونم دوباره طلا خریدم دوباره فروختم واسه خودم ماشین خریدم 

مردا مرام و معرفت؟    

نمیدونم مردی که باشماس چجوری و شما چجوری هستید یا در کل نمیشن برای همه یک نسخه پیچید اما اگر با کسی زفیق باشی مخصوصا مردا به قول مامانم ته مرام میزارن میدونی چرا؟ چون همیشه مامانم میکه‌مردا زن نمیخوان رفیق دوران سربازی میخوان 

اگه پول ماشین قبلی از درامد خودت بوده باید این یکی رو  میزده به نامت. اگر غیر از اینه که هی ...

عزیز من خانه دار هستم 

ولی تعریف از خود نباشه واقعا زن زندگی هستم 

حتی خودش  بارها گفته که. من تو جمع کردی