2777
2789

پارسال طرح مادران دنا دنده اتومات در اومد 

420 تومن خریدیمش به نام من بود

دو ماه پیش فروختیم 

یه ماشین دیگه که ارزشش یه میلیارد و 400تومن هستش ثبت نام کردیم 

روزی که رفتیم ثبت نام کنیم جای دیگه هم کار داشتیم 

منو جای دیگه که کار داشتیم کاشت و خودش رفت ماشین رو به اسم خودش ثبت نام کرد 

بعد بهش گفتم مگه قرار نبود ماشین رو به نام من بزنی الکی گفت گواهینامه میخواست که تو نداری منم بهش گفتم هر خودتی هیچ ماشینی واسه ثبت نام گواهینامه نمیخواد و فلان 

حالا میبینم خیلی از خانوم ها خونه و ماشین و... به اسم خودشون کردن احساس میکنم خیلی بی عرضه هستم که هیچی به نامم نیس 

اینم بگم 4 سال ازدواج کردیم وقتی اومد خواستگاریم هیییچی نداشت جز یه پراید 

الان خدارو شکر اونقدر پیشرفت کرده نسبت به 4سال پیش که اطرافیان تیکه میندازن پیدا کردی و فلان 

چطوری رامش کنم که به اسم من بزنه خانمااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دغدغه مزخرفی داری ببخشید ولی اصلا چرا واست مهمه اگه شوهرت ادن خوبیه اصلادبه این چیزا فک نکن ماشین و ی خونه ب اسممه ولی بخدا همین فردا شوهرم بگه بیا بزن ب اسمم بدون ی کلمه حرف میرم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خیلی دغدغه مزخرفی داری ببخشید ولی اصلا چرا واست مهمه اگه شوهرت ادن خوبیه اصلادبه این چیزا فک نکن ماش ...

آ بفرما هم ماشین به نامت هست هم خونه 

نفست از جای گرم در میاد و میگی بزنی به نامش 

چی شد که زد به نامت

پدر من ماشین خونه به اسم مادرم کرد میدونی چرا چون هیچوقت چشمش به مال پدرم نبود میکم یعنی سعی کن همیشه از دارایی‌هاش محافظت کنی بی چشم داشت مردا مرام معرفت دارن یادشون نمیره

پس اینایی که زدن چیکار کردن که زدن

چی بگم والا شانس دارن یا اینکه مجبور شدن

شوهر من ک نزد ب نامم البته مث خودت هیچی ب نامم نیس ولی اصلا برام مهم نیس همین ک داریم و باهم استفاده می‌کنیم خیلی خوبه