2777
2789
عنوان

دلم برای برادر شوهر و پسرش خیلی می سوزه ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم یکی ب نعل میزنی یکی ب میخ  همین ک پشت سرشون بدگویی نکنی بزرگترین کمکه  دزدن ،پلیدن ...

خب خانواده بدی هستند دیگه ..چرا خوب بگم. دلم برای پسره می سوزه نمیدونم بیاریمش خونمون یا نه 

اینطوری نگو  مثل مادرش هرزه و‌ دزد  تو هرزگی مادرش رو دیدی ؟!؟!  اون فقط یه بچه هس ...

چرا الکی لایک کردین این دیدگاه رو وقتی شخصیت من و بقیه رو نمیدونین. بله هرزگی از مادرش فقط یه وجهشه. خیانت وقتی با شوهر داری زندگی میکنه. دزدی از ماشین .طلا بردن. اعتیاد مادرش. پسره فساد سخت کارای مادرشون میدونه لام  تا کام پیشه بقیه ابراز نمیکنه.چون مادره اینطوری جاش انداخته. بعد بی تربیت اصلا احترام بزرگ کوچیکبلد نیست. شما خبر نداری .این تاپینگ دیدگاه منه.پس شما ازونور مطلع نیستین باید از دید من برسی کنید . 

لطفا انسان باشیم  یه لحظه فکر کنین بچه ی خودتونه  که جاریتون  داره درموردش این ...

بی دلیل نگفتم .یعنی ما انسان نیستیم .وقتی بچه رو هزار بار به جرم دزدی گرفتن و کلی فحشای بد میگه و به همه بی احترامی میکنه .این حیوان بودن منه مرررسی 

لطفا انسان باشیم  یه لحظه فکر کنین بچه ی خودتونه  که جاریتون  داره درموردش این ...

اگر بچه من اونقدر بی ادب باشه خودم میکشمش..دیگه حرفی پشت سرش زده نمیشه . زود قضاوت نکنید لطفا وقتی ندیدین و چیزی نمیدونید. این نظر من در مورد پسرش نیست همه طایفه.همسایع ها و ... میگن