سلام من ۴ برادر شوهر دارم .که با ۳ تاشون بیشتر از داداشای خودم رفیقم اما دریق از یکیشون که کلا غیر اجتماعی حال میکنه اصلا نه اهل رفت و آمده .نه خوش بر و رو هست .با هم رابطه خشک و سردی داریم .یه زن داره عجوزه دقیق از همونا... که دو فرزند هم دارند که زنش به تربیت خودش و خانوادش تربیت کرده پسر بی تربیت و پرووو. و با سیاست .گرگینه ای حالا کار بینشون به جایی کشیده که دیگه رفتن برای دادگاه و طلاق . پسرش اومده پیشه باباش فعلا .چون باهاشون صمیمی نیستم و حتی از پسر تنفر دارم اهمیتی ندادم .تا اینکه امروز اومدن خونمون از خودم تنفر پیدا کردم یا نکردم .. پسره زیر چشم گود ازبین رفته و داغون پسرش ۱۰ سالشه .ولی واقعا نابود شده بود . از روی ۲ زندگیش سعی به ارتباط با من داشت .شاید بخاطر اینکه تنها افتاده یا اوضاعش بده .دلم واقعا براش سوخت .چکار کنم به نظر شما؟؟اگر بهش برسم ازونایی که با دیدن از ما بهتران بزاره بره و بدون تشکر خودش و خانوادش.من چکار کنم انسانیت رو در نظر بگیرم یا اتفاقات بعدش که کمک پوچه. یا خدای بالا سرمون.ولش کنم یا کمکش کنم
میانه رو باش هم. باهاش بد نباش هم اولشه باهاش مهربون باش ولی نه یهویی از اون رو بشی. این رو که همه متوجه بشن یا در همین حد میمونه که عذاب وجدان نگیری یا شاید بعدا پسر خوبی شد
از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز بهر دنیا غم مخور. گفتمت چون دُر حدیثی گر توانی داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم سو به سو ناگهانش یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری دسم داد بد شری اسم داد...😄 اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
نه بهتره دخالت نکنید تا قضیه طلاق مشخص بشه چون اگر الان از بچه نگهداری کنید ممکنه خانمش بگه دخالت کرده
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اینطوری نگو مثل مادرش هرزه و دزد تو هرزگی مادرش رو دیدی ؟!؟! اون فقط یه بچه هس ...
اصلا عزیزم حتی پدر و مادر کاری هم کرده باشن گناهش روکه نباید به پای بچه هاشون بنویسن اما واقعا این بچه های طلاق چقدر گناه دارن طفلکی ها پدر و مادر حتی مهربون هم نباشن فقط انجام وظیفه کنن برای بچه هاشون باز برای بچه ها بهتره تا اینکه دست نیاز به سمت غیر از ودر و مادر دراز کنن