2777
2789
عنوان

هدیه برای خواهرم چی بگیرم❤

225 بازدید | 20 پست

کلاس هشتم معدلش ۲٠شده

من کلا بدون بهونه هم شده واسش هدیه میگیرم حتی اگه شده چیزای خیلی کوچیک

عکسش زدم روی ماگ کتاب کاربراش میگیرم 

اتود کلاچیزی ببینم که خوشم بیادازش هزینش داشته باشم میخرم براش 

ولی خب اون تاحالا یه چیز خیلی کوچیکم بهم نداده🙃😐😑

اما دوست دارم امسال برای جایزه وسیله براش بگیرم نمیدونم چی بگیرم کمکم میکنین مرسی

من همین امروز برا خواهرم مبکرودر خانگی خریدم تولدشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست

یه دستگاه مراقبت پوستیه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ایرپاد

جاجواهری اکلیلی

دستگاه میکرودرم

ریسه

ماگ

اتوی مو مسافرتی

برس حرارتی

استند لوازم آرایشی/لوازم تحریر

اینا به ذهنم رسید

البته اینارو خودم میفروشم اگه خواستی توی تاپیک آخرم عکس محصولاتم هست💖

ایرپاد جاجواهری اکلیلی دستگاه میکرودرم ریسه ماگ اتوی مو مسافرتی برس حرارتی استند لوازم آرایشی ...

مرسی ازت😍😍😍

یه سوال میکرودرم چیه؟

احتمالا ریسه بخرم 

یا ازاین ظرف چوبیا که برای ماگ شکلات هست

اها میکرودرم

😂😂چقدبدنوشتمش 

من سلطان اشتباهات تایپیم

مرسی ازت😍😍😍 یه سوال میکرودرم چیه؟ احتمالا ریسه بخرم  یا ازاین ظرف چوبیا که برای ماگ شکلات ...

خواهش می کنم عزیزم

دستگاه مراقبت پوستی هستش که لایه های مرده پوست و دانه های سرسیاه پوست رو از بین می بره

اگه خواستی از من بخر،من ارزون می فروشم😂💖

چراغ رقص نور هم دارم شاید خواهرت خوشش اومد😍😂دخترعموم یک سال کوچیک تره ولی عاشقشه

واقعیتش من خواهرمممم همش سرش توکتاب درساش ‌😂😂😂

ازاین چیزا فکرنکنم خوشش بیاد

واقعیتش من خواهرمممم همش سرش توکتاب درساش ‌😂😂😂 ازاین چیزا فکرنکنم خوشش بیاد

پس ریسه بخر که وقتی داره درس میخونه کیف کنه توی اتاقش

منم وقتی ریسه روشن بود درس می خوندم کلی کیف می کردم😁