2777
2789
بگو عزیزم

تو ی دو راهی گیر کردم ، ب ی نفر علاقه پیدا کردم نمیدونم حس اون چیه بقیه میگن خوشش میاد ، تو شرایطیم ک نباید درگیر احساساتم بشم نمیدونم ارتباطمو باهاش قطع کنم یانه ،اگر قطع کنم دلم تنگش میشه و ممکه همون ی ذره امیدیم ک واسه رسیدن بهش دارم بره اگر نکنم کنکورمو خراب میکنم🥲

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو ی دو راهی گیر کردم ، ب ی نفر علاقه پیدا کردم نمیدونم حس اون چیه بقیه میگن خوشش میاد ، تو شرایطیم ...

عزیزم کنکورت از همه چی مهمتره ولی لازم نیست خودتو سرکوب کنی

میتونی یه کم مدنظرش بگیری ببینی واقعا خسش چیه کهربعد کنمورت باهاش جدی‌تر شی

چیزی نمونده کلا ۴، ۵ ماه مونده تا کنکور سر این چندماهم کسی کسیو از دست نمیده❤️

عزیزم کنکورت از همه چی مهمتره ولی لازم نیست خودتو سرکوب کنی میتونی یه کم مدنظرش بگیری ببینی وا ...

خودشم ی رشته ی عالی داره میخونه ،میدونه کنکور دارم  ،اگر کنکور خراب کنم خیلی بد میشه برام از طرفی تا وقتی باهاش درارتباطم هرروز بهش فکر میکنم هر لحظه 🥲

عزیزم کنکورت از همه چی مهمتره ولی لازم نیست خودتو سرکوب کنی میتونی یه کم مدنظرش بگیری ببینی وا ...

دلم واسش تنگ میشه خیلی ولی باید بزارمش کنار تا قبول شم ،ولی قبول شم خودشو تیکه تیکه میکنه تاباهام باشه