2777
2789
عنوان

بمیرم برا بچه هام 😢جلوشون..

865 بازدید | 35 پست

شوهرم کتکم زد .. خیلی ترسیدن طفلک ها .. سر خانواده شوهرم بحثمون شد .. منم زورم نمیرسید از حرص خودم فحش دادم به شوهرم ..اونم عصبانی شد اومد تو اتاق کتکم زد .. من برا اینکه بچه ها نفهمن ساکت موندم و واکنشی نشون ندادم 

اما چون شوهرم به شدت تحت جو هست ادامه داد کتک زدنش رو 

من با اینکه حرصم بالا بود ..گفتم فک نکن نمیتونم بزنمت .. بخاطر بچه ها نمیزنمت .. اما انقد کتک زد تا هم بچه ها اومدن تو اتاق هراسون که چی شده .. هم اینکه من دیگه طاقت نیوردم با مشت محکم کوبیدم تو صورتش دوبار .. هرچند که بدتر کتک خوردم ولی عوضش دیگه مظلوم نموندم .. 

فقط بچه ها دیگه جیغ میزدن .. 

بمیرم برا بچه هات

ببین  اگر شرایط طلاق نداری  به‌خاطر بچه هات. پا رو دم شوهرت نزار

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا خانواده شوهر ارزش دارن ک ب خاطرشون آرامش خودت و بچه هات بهم بریزه؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بعدم که پرتم کرد بیرون از خونه فقط مانتو و روسریمو برداشتم کارت پولم نبود .. طفلک دخترم فهمید دنبال کارت پولمم یه تراول هدیه گرفته بود با دستای کوچولوش بهم داد گفت من نمیخام مامان این پول برا تو .. 

الهی بمیرم چقدر ترسیدن که مامانشون داره کتک میخوره دستش بشکنه 

اسی امشب کنارشون بخواب بغلشون کن باهاشون حرف بزن تا یادشون بره  

به اون شوهر نفهمتم بگو جلو بچه دعوا سر نده جوگیر 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

چی باعث میشه به این زندگی ادامه بدی ؟ 

اگه مجبوری که باهاش زندگی کنی 

پس چرا سعی نمیکنی یه ذره کمتر رو اعصاب شوهرت بری که اون وحشی اینجوری واکنش نشون نده و این بچه ها انقدر تو شرایط بد روحی و روانی قرار نگیرن ؟؟؟ 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋