2777
2789
عنوان

بمیرم برا بچه هام 😢جلوشون..

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 35 پست
بعدم که پرتم کرد بیرون از خونه فقط مانتو و روسریمو برداشتم کارت پولم نبود .. طفلک دخترم فهمید دنبال ...

وای چقدر اینا تو روحیشون وقتی بزرگ بشن تاثیر داره 😭😭

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بعدم که پرتم کرد بیرون از خونه فقط مانتو و روسریمو برداشتم کارت پولم نبود .. طفلک دخترم فهمید دنبال ...

جگرم براش ریش شد

ببین از همون دم در زنگ بزن پلیس بیاد بگو از خونه انداختم بیرون پوستش رو می کنن و کتک خوردن هم برو پزشکی قانونی 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه زدم بیرون .. تازه دیدم ساعت ۱۱ شبه .. گفتم کجا برم این وقت شب .. نشستم تو راه پله ساختمون.. هر وقتم همسایه میومد میرفتم تو دستشویی ساختمون کسی با اون قیافه منو نبینه 

دیگه بعد یه ساعت اومده بود با بچه ها برن سوار ماشین بشن .. پسرم منو دید گفت مامانه

هیچی دیگه الان تو‌ خونه ام.. با بدن زخم و زیلی .. دلشکسته

یه بار اینکارو میکنم ... ترسیدم بیشتر از این کبود بشم .. آبروم بره جلو بقیه .. وگرنه اینکارم میکردم& ...

نمیشی عزیزم ما یه دوست داشتیم همسرش تا از جایی خسته بود این بدبختو میزد اینم همیشه کتک میخورد و صداش در نمیومد یه روز وسط کتک زدن جفت پا میره وسط مرتیکه داغونش میکنه کتک زدن از سرش میره😂

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
چی باعث میشه به این زندگی ادامه بدی ؟  اگه مجبوری که باهاش زندگی کنی  پس چرا سعی نمیکنی ...

بی کسی و بی پولی .. قطره چکونی بهم پول میده .. 

من حتی جایی ندارم یه ساعت قهر کنم !

چاره ای ندارم .. از اینطرفم خسته شدم بس که زور شنیدم ‌‌ ‌‌ منم آدمم ..دلم میخواد اعتراض کنم .. فک نکنه با الاغ طرفه