2777
2789
عنوان

ریمل زدن

278 بازدید | 19 پست

بچه ها مژه هام بلنده فقط میخوام یکم مشکی تر بشه،بدم میاد ریمل زیاد بزنم،چطوری بزنم که مواد زیاد به مژه هام نچسبه؟

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

فرچه ریملو بمال به اون محلی که موادش هست 

بعد اینکه زدی با یه براش ابرو یا مژه یه دور بکش رو مژه هات هم اون مواد اضافه رو میگیره هم اون چند تا مژه ای اگه بهم چسبیده باشه از هم باز میکنه 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فکر کنم به مارک ریملت بستگی داره چون بعضی ریملا موادش گوله میشه رو مژه ها ولی بعضیا نه خیلی تمیز میمونه رو مژه 

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

هم میتونی لیفت و لمینت کنی مژه هاتو که یماه مشکی و فر میشه (چون رنگ مژه هم میذارن روش)

و هم میتونی شونه ی فلزی بکشی بعده ریمل زدن. (مخصوص مژه و ابرو هستن این شونه ها)

متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!
فرچه ریملو بمال به اون محلی که موادش هست  بعد اینکه زدی با یه براش ابرو یا مژه یه دور بکش رو م ...

بعد ۲۲ سال تازه میخوام یه تغییری بدم ارایش کنم یکم😐 هیچی بلد نیستم😂

از این شونه کوچولوها بگیر مخصوص مژه نمیدونم اسمشون چیه من دارم مژه رو بعد ریمل جدا میکنه از هم

اره دارم از اونا فردا امتحان میکنم ببینم چطور میشه

سلام فکر کنم به مارک ریملت بستگی داره چون بعضی ریملا موادش گوله میشه رو مژه ها ولی بعضیا نه خیلی تمی ...

نه گلوله نمیشه فقط خیلی زیاااد مواد میاد رو مژه

هم میتونی لیفت و لمینت کنی مژه هاتو که یماه مشکی و فر میشه (چون رنگ مژه هم میذارن روش) و هم میتونی ...

خودمم تو فکر بودم لیفت کنم هم طبیعیه هم قشنگه ولی گفتن مژه میریزه ترسیدم

ریملم همونه عزیزم   اما بری جایی ک موادشون خوب باشه بنظرم اصلن اینطور نیست

فرذا عروسی داریم میخوام بزنم پگرنه کلا ارایش نمیکنم🙁🙁

خودمم تو فکر بودم لیفت کنم هم طبیعیه هم قشنگه ولی گفتن مژه میریزه ترسیدم

نه مشکلی پیش نمیاد. 

بهترین موادش مای لمینیشن هست که باعث ریزش نمیشه. 

اون کاشت های موقت و یسره باعث ریزش مژه میشه 

متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!