2777
2789

جدیدا خیلی ها عکساشون رو ادیت و ادیت میکنن بعضی از دوست ها و اشناها چنان سنگین عکس های اینستاشون رو ادیت میکنن  رو که ادم فکر میکنه یه نفر دیگس تو واقعیت که میبینیشون هیچ ربطی به چهره واقعی خودشون ندارن   نمیدونم چرا خانم ها اینقدر اعتماد به نفسشون کم شده که همش میخوان با دوز و کلک خودشون رو خوشگل نشون بدن . به نظر شما دلیلش چیه ؟‌ تو کشور های دیگه اکثرا با هر چهره ای که دارن کنار میان ولی تو ایران همه میخوان به زور بگن ما خوشگلیم 

چون همدیگه رو تخریب میکنیم من اینجازیاددیدم عکس میذارن بقیه میگن عمل کن ابروتو فلان کن دهنتو ژل بزن..بعدایرادی هم نداره طفلی ولی میره توفکر.بیشترین ظلم رو ماخانومادرحق همجنس خودمون میکنیم

چون همدیگه رو تخریب میکنیم من اینجازیاددیدم عکس میذارن بقیه میگن عمل کن ابروتو فلان کن دهنتو ژل بزن. ...

اره خداییش قبول دارم حرفتو خانم ها خیلی نسبت به هم بی رحم هستند خیلی راحت دل هم رو میشکونن برعکس مردها که همیشه هوای هم رو دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عزیزم توی ایران عقل ها به چشمه.

البته بگما توی تماام جوامع و دنیاا  زیبایی خواستنیه.

شما نمیبینی بازیگر برند هالیوود زشت باشه.

درسته اونا نچرال هستن.ولی خوب خاصیت کوچک بودن بینی و دارن.

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
اره خداییش قبول دارم حرفتو خانم ها خیلی نسبت به هم بی رحم هستند خیلی راحت دل هم رو میشکونن برعکس مرد ...

چقدهم ازهم تعریف میکنن وهمو میبرن بالا.اصلاهم حالت رقابتی بینشون نیس.اعتمادبه نفسشون هم ک۱۰۰۰.اونوقت ما به جای حمایت میکوبیم.به یکی میگیم عمل کن اونیکیو که عمل کرده مسخره میکنیم

چقدهم ازهم تعریف میکنن وهمو میبرن بالا.اصلاهم حالت رقابتی بینشون نیس.اعتمادبه نفسشون هم ک۱۰۰۰.اونوقت ...

مرد ها حتی زشت هم باشن با افتخار میگن ما زشتیم ادعای خوشگلی و خوش هیکلی ندارن با خودشون رو راست هستند تو زن ها قضیه بر عکسه طرف نه قیافه داره نه هیکل همش از خودش تعریف میکنه که همه بهش میگن خیلی ناز و خوشگله