2777
2789
عنوان

قرص لاغری ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 101657 بازدید | 33 پست

سلام منم کره ایشو گرفتم خوب بود ولی زیاد وزن کم نکردم به اون صورت اگه هم چسب ناف روبگیری هم کپسول لاغری خیلی بهتر جواب میده دوستم گرفته عالی شده اندامش خودمم میخوام سفارش بدم از خانم حقیقت گرفته شمارشو میزارم خواستین ازش بگیرین ۰۹۳۶۵۷۹۸۹۰۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص ناف استفاده کردم که باعث انسداد روده و کلی مشکلات گوارشی شد بخدا همش عوارضه و فقط رو گوارش تا ...

شما چرا الکی تو هر تایپیک دقیقا همین متن رو میزاری 

کپی کپی همین متن

چرا الکی داری تبلیغ قرص ژله ای میکنی

اصلا کارتون خوب نیست

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
من قرص ناف استفاده کردم که باعث انسداد روده و کلی مشکلات گوارشی شد بخدا همش عوارضه و فقط رو گوارش تا ...

چقدر دروغگو هستی ، چطوری دلت میاد برای تبلیغات خدا رو قسم بخوری ، من از رو یه تاپیک دیگه همین شماره رو برداشتم و قرص و سفارش دادم ، اولا که هر لحظه یه قیمت میگفت و من احمق بازم قبول کردم و قرص و خریدم با قیمت بالا ، ولی قرص و نفرستاد ، آخرم از طریق یکی از آشنا ها که پلیس بود اقدام کردم و تهدیدش کردیم تا یه قرص که تقلبی بود، و از همه جای بسته بندیش معلوم بود تقلبیِ و بسته بندیش دستکاری شده و باز بود برام فرستادن ، منِ بی عقل بازم کوتاه نیومدم و قرص و خوردم ،تا مرز سنکوپ رفتم ولی حتی یک گرم هم کم نکردم . ( از همه دوستانی که دنبال لاغری یا قرص لاغری هستن خواهش میکنم گول پیام تبلیغاتی این خانم tanya79 رو نخورن ) 

من سحر هستم معروف به سحر گرین ( چون عاشق رنگ سبزم)

من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه ...

من قرص گلکسی رو گرفتم از همین شماره و مصرف کردم خیلی راضی بودم خوب بود واقعا