2777
2789
عنوان

وای خدایا نینی سایت چرا اینجوریه

131 بازدید | 11 پست

من روانشناسی میخونم و راجع به این موضوع کلی مطالعه داشتم

تاپیک زدم گفتم آدم هایی که میگن میخوایم خودکشی کنیم رو حمایت کنین که برن پیش یه روانشناس و مراقب عزیزانتون باشین

وای دو صفحه داشتم با مودبانه ترین حالت ممکن حرف میزدم و همه هم موافق بودن

اونوقت تاپیکم رو تعطیل کرده چرا؟

فقط تاپیک مادرشوهر حق داره تو این سایت باشه؟

واقعا متاسفم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من هیییییییچ حرف بدی نزده بودم هیچیییی

دقیقا منم داخل یه تاپیکی صحبت کردیم،خدا شاهده اصلاااا هیچ حرف بدی زده نشده بود،صبح بلند شدم دیدم اخطار اومده واسم...هنوزم که هنوزه نمیدونم چرا؟

📌. سلام. دیشب یکی تاپیک خودکشی زد بعد گفت من 30 تا قرص فلان خوردم. اونا که قرص ها رو میشناختن گفتن اینا خطرناکه سریع به خانوادت بگو، 10 دقیقه ای زمان طلایی نجاتت هست مثلا. بعد از نیم ساعت استارتر آنلاین شد. فرداش، یعنی صبح امروز کامنت دادم که خوابم و برد و سرم درد میکنه. یعنی کل ماجرا، فیک و برای گرفتن توجه بود. 

📌. اینجارو و کاربرهاشو جدی نگیر. چون بعضیا دروغ هاشون که در میاد، 2 قورت و نیمشون هم باقیه یا میگن اکانت، خانوادگی دست این و اونه. 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
من نگفتم میخوام خودکشی کنم داشتم راهکار میدادم چطور کاهشش بدن دارم جلوی خودکشی رو میگیرم اونوقت تعط ...

بله متاسفانه 

چندی پیش یکی تاپیک خودکشی زد خیلی خوب هم با راهنمایی دوستان پیش می رفت متاسفانه تعطیل شد