2777
2789

لطفا بهم نخندید و صادقانه نظر بدید 

من ۲۱و۲۲و۲۳ این ماه بیبی چک زدم هاله صورتی انداخت تو تاپیک قبلیم هم عکسش هست 

بعد روز ۲۴ پریود شدم همون روز اول خونریزی هم زدم باز سریع هاله انداخت ۲روز تقریبا خونریزی داشتم بعد ۴روزهم لکه امروز روز ۷ پریودیمه دوباره بیبی چک زدم بعد ۱۰دیقه باز ی هاله انداخت که از قبل پریودیم کمرنگتره . بنظرتون اینا هی الکی هاله میندازن؟ یا ممکنه باردار باشم ؟؟ 

خودمم میدونم احتمالش خیلیی کمه همچین چیزی پیش بیاد ولی خو بازم ذهنم درگیره

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

من فکر نمیکنم با خون جاری امکان بارداری باشه

باز لکه بینی چرا

اگه خیلی شک داری چندروز دیگه بیبی چک بزن دوباره اما دلتو خوش نکن

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بارداری شیمیایی بوده،لقاح صورت گرفته قبل لانه گزینی و..با پریودی دفع شده

عکس بیبی چک قبلیم رو گذاشتم ولی الان تو عکس مشخص نیست . چقد بده خودمو درگیر همچین چیزای مزخرفی کردم😭دیگه حتی تمرکز ندارم این ماه درست و حسابی اقدام کنم 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

من فکر نمیکنم با خون جاری امکان بارداری باشه باز لکه بینی چرا اگه خیلی شک داری چندروز دیگه بیبی چک ...

نه حوصله ندارم دیگه فقط میخوام یکی بزنه تو ذوقم بگه منفیه دست بردار تا برم پی اقدام دوباره اینجوری اینقد ذهنم درگیره نمیدونم چی ب چیه

هاله شم اگه باردار بودی با گذشت زمان باید پررنگ تر میشد نه کمرنگ تر

آره میدونم

فقط سوالم اینه این بیبی چک ها چرا هاله الکی میندازن؟😐😐

آره میدونم فقط سوالم اینه این بیبی چک ها چرا هاله الکی میندازن؟😐😐

عزیزم خیلی وقتا بیبی چکا الکی هاله میندازن و آدمو امیدوار میکنن،برادمنم پیش اومده حتی هالم از ماله شما پررنگتر،درگیرش نباش،باردار باشی سریع خط میندازه ن اینکه ده روز مدام یه هاله خیییلی محو

عزیزم خیلی وقتا بیبی چکا الکی هاله میندازن و آدمو امیدوار میکنن،برادمنم پیش اومده حتی هالم از ماله ش ...

میدونم الان محوه ولی قبل پریودیم قشنگ صورتی بود مشخص و واضح بود حتی نشون خواهرم دادم گفت ۹۹درصد مثبته 

احتمالا اگه بارداری هم بوده از بین رفته

ولی دیگه توبه بیبی چک قبل موعد کردم باید بزارم حداقل ۱۰روز از موعدم بگذره بعد بیبی چک استفاده کنم

آره میدونم فقط سوالم اینه این بیبی چک ها چرا هاله الکی میندازن؟😐😐

ببین بیخیالش شو

منم یبار بیبی چکم سریییع هاله انداخت، حتی تاپیک که زدم همه گفتن بارداری

ولی پریود شدم و باردار نبودم😐

دیگه بهش فکر نکن و به فکر ماه های بعدی باش

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
ببین بیخیالش شو منم یبار بیبی چکم سریییع هاله انداخت، حتی تاپیک که زدم همه گفتن بارداری ولی پریود ...

همین کار میکنم باید برای این ماه آماده بشم 

بعدش باردار شدی؟ 

من یکجا خوندم ک نباید موقع تخمک گذاری رابطه زیاد داشته باشی چرا ک ممکنه با رابطه ی اول لقاح صورت بگیره و موقع لانه گزینی رابطه ی دوم مانع بشه و سقط در موقع پریودی صورت بگیره و متوجه بارداری نشین کلا شاید شما هم اینجوری شدین، من خودم ۳بار  باردار شدم هر بار دقیقا زمانی بود ک اول بیخیال بودم دوم اینکه فقط یک بار زمان تخمگذاریم بوده زمانی ک رابطه زیاد داشتم اصلا باردار نشدم

من یکجا خوندم ک نباید موقع تخمک گذاری رابطه زیاد داشته باشی چرا ک ممکنه با رابطه ی اول لقاح صورت بگی ...

نمیدونم سر در نمیارم من واسه بچه اول دارم اقدام میکنم و سعی میکنم  یک شب در میون اقدام کنم میگن خوبه 

چکاب هم کردم مشکلی ندارم