2777
2789
عنوان

بیبی چک هاله دار بعد خونریزی الکیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 19 پست
انشاالله ماه دیگه ب نظر من بیخیال باش وقتی بیخیالی سریع میگیره هی بفکر اقدام و کی و چ زمان باشی استر ...

آره ولی نمیتونی بیخیال باشی چند ماه اصلا تو فاز بارداری نبودم جلوگیری هم نکردم ولی اون موقع هم نشدم 

این ماه چون رفتم دکتر و مشکلی نداشتم منظم هم اقدام کردم بیبی چکمم هاله انداخت خیلی درگیر شدم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

اره درکت میکنم با بی بی چک هاله دار امیدوار شدی انشاالله ماه دیگه خدا بزرگه منم برای بچه دوم ک اقدام میکردم نزدیک دوسال اقدام بودم بعد هر پریودی خیلی ناراحت می شودم بعد دیدم شاید قسمت من نیس بچه دوم دیگه بیخیال شدم بعدش وقتی پریود می شودم یک شعر فقط با خودم میخوندم (انچه تو خواهی نَ آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود) بعدش ک کامل بخدا سپردم و بیخیال شدم باردار شدم در کمال ناباورری چون اصلا نمی دونم زمان تخمک گذاری اقدام داشتم یا ن فقط بعد یک هفته تاخیر پریودی بی بی چک زدم دیدم باردارم سریع ازمایش دادم مثبت بود انشاالله برای شما هم این حس و زمان ماه دیگه پیش میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درکت میکنم با بی بی چک هاله دار امیدوار شدی انشاالله ماه دیگه خدا بزرگه منم برای بچه دوم ک اقدام ...

چه شعر قشنگی 😻😍

ممنونم مهربون انشالله

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

سلام عزیزم مطمئنی؟ از لحاظ علمی ثابت شده اس مگه؟

تو اینستا چندتا ماما این حرف و می زدن منم ک یکم دقت کردم همه ی بارداریام زمانی بود ک من کار زیاد داشتم فقط یک بار اقدام کردم و اصلا بفکر بارداری نبودم