2777
2789
عنوان

فوبیای شدید بارداری

335 بازدید | 15 پست

سلام دوستان تو رو خدا اگه میتونید بمن کمک کنید.چند ساله ازدواج کردم ولی فوبیای شدید بارداری دارم..از خوده بارداری میترسم.. از بچه دار شدن میترسم ..از همه چیش وحشت دارم ..وقتی بهش فکر میکنم حالم بد میشه و نمیتونم اقدام به بارداری کنم ..چند سال دکتر رفتم..روانپزشک..روانشناس..مشاور...هر کاری که فکر کنید کردم ..بجز اینا تا دلتون بخواد نذر و نیاز کردم ولی روز به روز بدتر شدم ..سنم داره میره بالا .زندگیم داره به مشکل میخوره..همسرم بچه میخواد .خودمم دلم میخواد ولی بچه دار شدن برام جز محالاته‌..

حمله های پنیک داشتم که با کمک مشاور خیلی کم تر شدن ..ولی هنوز دارم.میترسم حامله بشم بمیرم..میترسم حامله بشم حمله پنیک بیاد سراغم و برای بچه خطر داشته باشه ...به سقط ..به هر چیزی فکر میکنم...و همش نمیتونم نمیتونم نمیتونم...نگید دکتر و مشاور و ....که همشو انجام دادم ...فقط اگه کسی مثل من بوده بگه آیا درمان شده یا نه ..دیگه خسته شدم..لطفا کمکم کنید ..زندگیم داره خراب میشه

به جز بچه چیز دیگه ای هم هست انقد ازش بترسی ؟

دقیقا علت های ترس ات و بنویس و برای هرکدوم راهکار بده و برو‌سراغ منابع مطالعاتی اگر اگاهی داشته باشی از این مسائل نمی ترسی. 

تا آرامش واقعی هم پیدا نکردی برای بچه دارشدن به خودت فشار نیار. 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

وا اینهمه درد تو زندگی آدم هست که حامله شدن چیزی نیست که

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوری بودم.

با آدمهایی که بچه داشتن دوست شدم رفت و آمد کردم و دیدم نه تنها زنده ن،بلکه شادن و البته فعالیت اجتماعی هم دارند

از طرفی یه کتاب خوندم‌به اسم« سزارین یا زایمان طبیعی؟کدام یک را انتخاب کنم؟»و خیلی خوب بود برام.قشنک توش قلب می‌گرفتم به زایمان فکر میکردم ولی این خوب بود.نویسنده ش یه ماما هست به  اسم هنگامه صدرایی.

ب این فکر کن ی چیزی از وجود خودت داره رشد میکنه توی بدنت باید به خودت طلقین کنی این حقه توعه که مادر بشی مادر شدن درسته مسئولیت سختیه ولی به همون اندازه شیرینه 

ببین شاید بخندی که این چی میگه ولی با ی عروسک که شبیه نوزاد باشه شروع کن بهش محبت کن  کارایی که هر مادری برای بچه میکنه رو توام انجام بده واسه عروسک  شاید عاشق مادر شدن بشی بنظرم تو مادر خوبی میشی چون از همین الان به فکر بچه ای هستی که هنوز نیومده 🙂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

حالا من فوبیا ندارم . از بچه ها خوشم‌ نمیاد 

مشاورم گفت وقتی خللی تو زندگیت پیش نمیاره مهم نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به جز بچه چیز دیگه ای هم هست انقد ازش بترسی ؟ دقیقا علت های ترس ات و بنویس و برای هرکدوم راهکار ...

همه اینا رو با مشاور انجام دادم..ترس های دیگه هر چی بوده  دوبار امتحانشون کردم ولی برام محال نبودن ..من بچه دوست دارم.سنم رفته بالا..نمیتونم به خودم فشار نیار ‌..تنها چیزی که میخوام همینه 

ب این فکر کن ی چیزی از وجود خودت داره رشد میکنه توی بدنت باید به خودت طلقین کنی این حقه توعه که مادر ...

شاید عاشق مادر شدن بشم ؟؟؟ببخشید ولی فکر کنم هیچ کسی پیام منو درست نخونده...چون گفتم دارو خوردم یکی نوشته برو دارو بخور ...نوشتم مشاوره رفتم ..یکی نوشته مشاوره برو ‌‌‌...الانم شما میگی کاری کن عاشق مادر شدن بشم...عاشق هستم ..در حدی بچه کوچیک بیرون میبینم با حسرت و بغض تا وقتی دور میشه نگاش میکنم

دردای منم زیاده که اگه بخوام نام ببرم باید تومار بنویسم..ولی این فرق داره برای من 

مشاورتو عوض کن

به خانم ام البنین توصل کن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
همه اینا رو با مشاور انجام دادم..ترس های دیگه هر چی بوده  دوبار امتحانشون کردم ولی برام محال نب ...

با واقعیت های بارداری آشنا شو 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...