2777
2789

مگه وجود داره اصلا؟

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من حس میکنک امشب حس ششمم خوب کار میکنه یه سری نشانه بپرسین بگم ببینین اگه درستخ جوابتون بدم 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
بچه ها من حس میکنک امشب حس ششمم خوب کار میکنه یه سری نشانه بپرسین بگم ببینین اگه درستخ جوابتون بدم&n ...

راجب من بگو

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
متولدچه ماهیم مشخصات چیزی ازم بگو

فکر میکنم متولد بهار هستین 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
نه رنگ لباس بگو مشخصات ظاهری بگو ببینم حست چقد درسته درباره من

دیگه ماه تولدو اشنباه گفتم 😐😂 حس میکنم مهربون هستین و یکوچولو حسود  مشخصات ظاهری فکر کنم پوستتون شفاف و قشنگه رنگ پوستتون معمولی  درسته ؟

دیگه ماه تولدو اشنباه گفتم 😐😂 حس میکنم مهربون هستین و یکوچولو حسود  مشخصات ظاهری فکر کنم پوست ...

فک کنم اینارو درست گفتی😂

به نظرت کی ازدواج میکنم

بااونی که توذهنمه