2777
2789

دخترم ۶ سال و نیمشه‌ وزنش ۱۷کیلو قدش ۱۱۷ 

جدیدا خیلی لاغر شده ۴بار پشت سرهم سرماخوردگی شدید گرفت وزنش از ۱۹شد ۱۷ خیلی بی اشتها شده یعنی هرچی مولتی ویتامین خارجی میدم تاثیر ب اشتهاش نداره...دکتر تغذیه بردم اونم اشتهااور خارجی داد ولی تاثیرنداره ....کلا بزور در روز چندبار میوه بهش میدم غذا ک اصلا نمیخوره ...حالا این پودر جنسینگ قبلا بهش یه دوره دادم خوب شد وزنش ...امشب بهش یه قاشق پودر جنسینگ دادم سریع تاثیر گذاشت غذا خورد ........نمیدونم دوباره بهش یه مدت جنسینگ بدم یا نه ؟؟؟

والا اولین باره میشنوم جنسینگ به بچه میدن

خودم برای روتین پوستی (سرم پوست )استفاده میکنم 

یکی هم شنیدم برای تقویت قوای جن سی 

برا اشتها نشنیدم 

نمیدونم 

خوابش چطوره ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهشون مکس بار بدین ،توش به اندازه جنسینگ و سایر پروتیین هارو داره و عالیه برا بچه ها ،بچه های خواهر شوهرم هم ازین استفاده میکنن یکی ۸ ساله یکی ۱۲

بچه شیرخواره نباشه میشه بهش داد تاااا بزرگسال و افراد مسن 

پودر جنسینگ چیه دخترم دوسالشه منم میتونم بدم؟ ضرر داره؟

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
بهشون پروتیین بار بدین البته به اندازه مورد نیاز ،انرزی و پروتئین بچه هارو تامین می‌کنه عزیزم 

پروتین بار چی هست؟دوسالشه نه کیلوعه وزنش تکون نمیخوره ذله شدم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه