2777
2789
عنوان

خانما گوش درد دارم به دادم برسید

313 بازدید | 27 پست

من الان نزدیک به هفته است جوش درد امونم رو گرفته. یه هفته پیش رفتم دکتر عمومی با تجویزش قطره بتامتازون میریزم و آموکسی کلاو دارم میخورم ولی فایده نداره. دردش مداوم نیست مثلاً دو سه بار در روز میگیره و هربار یه ساعت اینا طول میکشه. دوتا جوش چپ و راست رو هم مقایسه میکنم احساس میکنم زیر جوشی که درد می‌کنه یه برجستگی قدر یه عدس هست. امروز پاشدم رفتم فوق تخصص گوش. معاینه کرد گفت چرک نداری. فرستاد نوار هم گرفتن هیچ مشکلی نبود باز. گفتم دارو بده گفت هیچیت نیست دارو میخوای چیکار. از دندون عقله ولی من دندون عقلمو سالها پیش جراحی کردم درآوردن. چه غلطی بکنم؟ گوشم درد می‌کنه هیچکس هم نمی‌فهمه از چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه روغن زیتون اصل داری همین الان ی قطره بریز تو گوشات تا ۶ روز . متخصص طب سنتی میگفت

من واسه پسر ۳ سالم انجام دادم درجا درد گوشش خوب شد 

قبلش ۲ بار واسه گوش دردش برده بودیم پیش متخصص اما اصلا خوب نمیشد

عزیزم از مادر بزرگ و خانوم های مسن بپرسی میگن زمان قدیم کره سنتی رو آب میکردیم چن قطره می‌ریختیم داخل گوش

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

صددرصد از دندون عقله ممکنه چیزی مونده باشه ازش  یا

عزیزدلم من دندون عقلم رو هفت سال پیش جراحی کردم از اون موقع تا الان چندبار از دندونم عکس انداختم واسه پر کردن دندونای دیگه . اگه مشکلی بود متوجه می‌شدیم 

عزیزم از مادر بزرگ و خانوم های مسن بپرسی میگن زمان قدیم کره سنتی رو آب میکردیم چن قطره می‌ریختیم داخ ...

میترسم کرد بشم به خدا. همین الان یه خانمی با من تو مطب بود دکتر داشت دعواش میکرد چرا روغن ریخته می‌گفت تقصیر خودته روغن ریختی این بلا سرت اومده دیگه چرا اومدی سراغ من

عزیزدلم من دندون عقلم رو هفت سال پیش جراحی کردم از اون موقع تا الان چندبار از دندونم عکس انداختم واس ...

چون من خودم دقیقا همین مشکل رو داشتم مثل اینکه عصب دندون عقلم  یه حفره ایجاد کرده بود که اون حفره به سینوس ها یا مجاری گوش و حلق ببینیم راه داشته  و به حدی کوچیک بود که دیده نمیشد با عکس

گفتم شاید شما هم همین مشکل رو دارید 

میترسم کرد بشم به خدا. همین الان یه خانمی با من تو مطب بود دکتر داشت دعواش میکرد چرا روغن ریخته می‌گ ...

خدا نکنه‌ دکتر قطره باید میداد بریزی گوش

عزیزم موقع حمام آب گوش رو باید بگیری اونم با گوش پاک کن نه...با کوشه حوله حمام.. گوش رو شست و شو دادی؟

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹