2777
2789

هر روز به خودتون لعنت میفرستید بهترین کیس عالم بود هم قبول نکنید بخدا به من خیلی گفتن گفتم این موقعیتش فرق داره این اخلاقش فرق داره تازه بچه پیش ما نیست اگه ازدواج اولتون هست خیلی خیلی پشیمون میشید خیلی چیزا حسرت میکشید یه دفعه عکس از عروسی سابق همسرت میبینی انقد دلت میشکنه خصوصا خودت عروسی نگرفته باشی من از دم تالاری که عروسی قبلش بوده هم میگذرم ناراحت میشم کاش خدا کمکم کنه

داشتم اشتباه میکردم ازدواج میکردم  چهارتا آدم مثل تو نصیحت کردن پشیمون شدم از ازدواج

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته ولی بخدا شانسه شانس 

یکی میبینی تو ازدواج دوم خوشبخته 

یکی هم ۱۰ تا ازدواج داشته یکیشم خوب نبود

من اینو با پوست خونم فهمیدم ..ز عروسی مجلل ن ماشین شیک جهار آنچنانی خوشبختی نمیاره

همش بشانسه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بیایین تاپیکم عکس بازی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱
ب عنوان زنی ک داره طلاق میگیره عمرا با مرد مطلقه ازدواج کنم. اون مرد اگ خوب بود زنش فرار نمیکرد

از کجا معلوم زنش خوب بوده باشه؟ شاید مشکل از اونه

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب