2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین

20 بازدید | 3 پست

به پایین انگشتا روی مچ

یا ارنج؟

بعدش حالت تهوع نمی گیره ادم؟

چقد طول میکشه به هوش بیایی؟

اون لحظه که میری تو استرس نداری؟

به موقع چرت و پرت‌نگم بعد بیهوشی

اولین نفرم هستم😐

کاربری دست دو نفره♥️🤝

نه بابا منم استرس داشتم حرفی تزنم

فقط وقتی به هوش اومدم گفتم تورو خدا به دکتر بگو خوب عملم کنه دسته پرستارو گرفته بودم داشت برام سرم میزد

دو ساعت اتاق عمل یه ساعتم ریکاوری

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

اما  انشالله نبینی  تا ده دقیقه بعد از اینکه به هوش اومدم مثل بید میلرزیدم

وای خیلی بده دماغمو انگار با چکش کوبیده بودن

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما  انشالله نبینی  تا ده دقیقه بعد از اینکه به هوش اومدم مثل بید میلرزیدم وای خیلی بده د ...

وای

من آزمایش خون دادم افتادم به لرز شدید 

اینکه دیگه جراحیه

کاربری دست دو نفره♥️🤝