2777
2789

قطره تلخک بزن 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱 ️ 🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 🎐 به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات، آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشن پـاک کـن..🌱 ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دارویی هست عطاری ها صبر تلخ اسمشه 

واقعا صبر میاره من دخترم خیییلی وابسته بود اصلا هم شیشه شیر نمی‌گرفت ابن دارو رو زدم به سینه م اصلا اصلا دیگه هروقت میخواست یواشکی نباید ببینه می‌زدم بهش لب ک میزد فرار می‌کرد فقط سه شب توی خواب بهش دادم و تمام

اما توی این مدت باید هم از نظر تغذیه هم از نظر روحی خیلی هواشو داشته باشی

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

کم کم به مرور ازش بگیر نه سینه خودت دردناک بشه نه دخترت اذییت بشه مثلا قبل از خواب بهش غذا بده سیر باشه نصف شب بیدار شد بهش اب بده مثلا الان روزی ده بار شیر می دی فردا روزی ۸ بار بده 

استارتر دخترت چندوقتشه؟شبها بیدار میشه برا شیر

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
کم کم به مرور ازش بگیر نه سینه خودت دردناک بشه نه دخترت اذییت بشه مثلا قبل از خواب بهش غذا بده سیر ب ...

نمیشه،متوجه شده شیرشو کم کردم،بیقراری میکنه. بیدار میشه نمیگه شیر میخواد ،ابم نمیخوره اما شدید گریه میکنه

دختر من از همه چی چندشش میشد بهش گفتم جوجه  رو جی جیم جیش کرده بدش اومد اصلا نخورد 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.