2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مزحله‌ای رسیدم ک هیچی حال دلم رو خوب نمیکنه.

حتی خوابم پر کابوسه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
حالا ی روز تو خونتون باقلوا نداشتین  و ناراحت بودی چیکا میکنی

چایی میخورم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بستگي داره خب 

چيزاي خوبي كه داري رو بشين بنويس رو كاغذ و شكرگزاري كن 

گاهي يه اهنگ قشنگ و شاد ( حتي با چاشني رقص تو اتاقت براي خودت ) ميتونه حال ادم رو بهتر كنه

من يه وقتا ميام ني ني سايت ولي اينجا جديدا خيلي اعصاب ادم داغون ميشه از بعضي حرفا و طرز فكرا ولي براي حواس پرت كني بد نيست

يه

وقتا هم يه سريال يا فيلم ميبينم حواس خودمو پرت كنم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
کاش حال منم با این چیزا خوب میشد

معمولا با خدا حرف میزنم..گاها بیرون میرم مسیرهای طولانی رو قدم میزنم..گاهی که بحثی چیزی داشتم واعصابم داغونه میفتم رو دور تمیز کاری و بشور بساب حالمو بهتر میکنه انگار

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...