2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر قبلی زنه که فکر میکردن مرده  اون دو نفر هم دارن براش نماز و روزه میگیرن که وقتی زنده باشه ...

چه جالب.ممنون خودمم نمیدونستم

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  
سلام میشه توروخدا درخواست دوستیمو جواب بدین دارم از استرس پسرم میمیرم درباره اتیسم سوال دارم 

سلام عزیزم علاعمش چیه 

سلام میشه توروخدا درخواست دوستیمو جواب بدین دارم از استرس پسرم میمیرم درباره اتیسم سوال دارم 

عزیزم تاپیکتو خوندم الکی استرس داری والا بچت از همه باهوشتره هیچ مشکلی هم نداره په الکی به خودت رنج نده 

عزیزم تاپیکتو خوندم الکی استرس داری والا بچت از همه باهوشتره هیچ مشکلی هم نداره په الکی به خودت رنج ...

پسرم الان هیجده ماهشه اصلا مامان بابا نمیگه 

با سر و زبون بله و نخیر نمیگه 

ازش میپرسم اب میخوری با دست ابو میگیره اصلا نه و اره بلد نیست 

ولی دستورپذیری و شناختش خوبه بگم اینو بده بابا یا توپت کو یا شلوارتو بیار اونو بنداز لباسشویی همه رو بلده.

واکنش به اسمشم خوبه

منو خیلی گاز میگیره و قبلا ناخوناشو تو بدن بقیه فرو میکرد خیلی که الان کمتر شده و بیشتر منو گاز میگیره 

علاقه به سیم شارژر و جاروبرقی و سه راهی و این چیزام داره 

اعضای بدن و صدای حیوانات رو بلده 

اشاره نداشت که به تازگی یادگرفته هرچند خیلی دیر .چیزایی که براش جالبن رو مدام با انگشت اشاره نشون میده 

جرات ندارم دکتر ببرم از ترس

پسرم الان هیجده ماهشه اصلا مامان بابا نمیگه  با سر و زبون بله و نخیر نمیگه  ازش میپرسم ا ...

چقده حساسی.داری خودتو نابود میکنی.معمولا پسرا دیرتر زبون باز میکنن.اینقده فکرای منفی نکن ک هرچه فکر کنی همه رو جذب میکنی  

پسرم الان هیجده ماهشه اصلا مامان بابا نمیگه  با سر و زبون بله و نخیر نمیگه  ازش میپرسم ا ...

تو شهرتون ببر گفتار درمان خوب.پسرتو ببینه بهت میگه ک نیاز داره ببری یا نه.یه سری بازی ها و اواها بهت میگه تو خونه تمرین میکنی باهاش انشاالله اینقده حرف بزنه که مختو بخوره