2777
2789

نمیتونم اصلا به زبون بیارم 

ولی جز اینجا جای دیگه رو پیدا نکردم

نمدونم چی بگم واقعا

بابام و مامانم خیلی بدون هیچ خجالتی میرن تو اتاق و درو میبندن

خب منم که خر نیستم بچه هم نیستم 

خجالت هم خوب چیزیه

اصلا تا الان به روشون نیاوردم

حالم دیگه امروز در حدی بد شد که دست و پام داره میلرزه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان همه میان میگن تو مقصری تو فضولی تو سرت به کار خودت باشه 

پدر و مادرت اصلا کار اشتباهی نمیکنن 

برعکسه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

سعی کن بزنی بیرون اگه اجازه داری یا بری تو اتاقت آدم چی بگه اخه😐💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بندگان خدا پس کجا برن خب 

😂

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

درسته رفتارشون درست نیست اما تو که بچه نیستی واقعا نباید تااین اندازه ذهنتو درگیر کنی که الان تو اتاق... برو تو اتاقت در ببند فیلم ببین درس بخون موسیقی گوش کن کتاب بخون

زهد ریایی،جهل مقدس...