2777
2789
عنوان

چجوری بهشون بفهمونم بدم کار زشتیه جلوی بچه 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 60 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان همه میان میگن تو مقصری تو فضولی تو سرت به کار خودت باشه  پدر و مادرت اصلا کار اشتباهی نمی ...

ادم فضول باشه یا نباشه میفهمه ادم حالش بد میشه دست خودش نیست نمیدونم چرا بعضیا حمله میکنن میگن  به شما ربطی نداره ربط داره چرا نداره 

نگا بدم میاد  خجالت نیست واقعا من استرس دارم این روزا ممکنه به خاطر کار اینا برم سراغ کار ناج ...

حق با شماست 

اینجایی ها خودشون اکثرا مثل همون پدر ‌‌مادرت هستن فقط نیازشون مهمه بقیه چیزهاش مهم نیست 

ریاد تعجب نکن

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ادم فضول باشه یا نباشه میفهمه ادم حالش بد میشه دست خودش نیست نمیدونم چرا بعضیا حمله میکنن میگن  ...

خیلی هم ربط داره 

وقتی بچه تو اون خونه هست به اون ربط داره 

وقتی ۱۸سالشه 

وقتی حالیشه 

خجالتم خوب چیزیه !! متاسفم برا خمچین پدر و‌ مادرهایی

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
وا  چرا خجالت بکشن  یعنی جلوی تو همو ببوسند بهتره تو که بچه نیستی تو هم برو اتاق خودت&n ...

داشته باشن

به منم مربوط نیست

منم اینقدر بچه نیستم که بگم نباید باهم باشن

ولی جلوی من ؟

در اتاقو محکم بزنن به هم 

خب کر که نمیتونم بشم 

کار اونا صد در صد اشتباهه.

نمیفهمن ک دارن میندازنت توی یه حس عجیب توی این جامعه خطرناک...

خودت خودتو نجات بده.

برو اتاقت آهنگ بذار صداشو بلند کن یا برو بیرون اصلا یه وری...

چی بگم بخدا کدوم شهری؟اصفهان نیستی؟ اگه هستی بیا با هم بریم میدون یه گشتی بزنیم🤭

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

شب یا روز، این مهمه,,,, الان بچه ها شب تا صبح بیدارن و مثل جغد زاغ سیاه مامان و بابا رو چوب میزنن، که خدای نکرده دست از پا خطا نکنن، اون بیچاره ها هم حتما چاره ندارن 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.