2777
2789
عنوان

چجوری بهشون بفهمونم بدم کار زشتیه جلوی بچه 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 60 پست
نگا بدم میاد  خجالت نیست واقعا من استرس دارم این روزا ممکنه به خاطر کار اینا برم سراغ کار ناج ...

نه دیگه قرار نیست بخاطر اونا خودت بدبخت کنی کنه . پاشو برو بیردن هندزفری بزار 

ی کاری بکن حواست پرت بسه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشته باشن به منم مربوط نیست منم اینقدر بچه نیستم که بگم نباید باهم باشن ولی جلوی من ؟ در اتاقو ...

نه شما گوش هاتو ببر بنداز دور 

اونها باید نیازشونو رفع کنن🤢

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خیلی هم ربط داره  وقتی بچه تو اون خونه هست به اون ربط داره  وقتی ۱۸سالشه  وقتی حال ...

بله کاملا موافقم   اون کارا از بچه ادم مهمتر نیستن که روح وروان بچشونو به خاطر لذتهای گذرا داغون میکنن

بابا حالم داره بد میشه نمیرن که دعای کمیل بخونن باهم حداقل بزارن من گورم و گم کنم برم 

اسی کنکوری درسته؟من خودمم کنکوریم الان از زمین و زمان ایراد میگیرم ولی واقعا کاری از دستت بر نمیاد خودتو حساس نکن تو این بازه قدر کافی فشار رومون هست

من اصلا کارشون تایید نمیکنم میتونست تو بفرستن دنبال نخود سیاه 😄

یا زمان دیگه ای رو انتخاب میکردن اما خب کاریه ک شده شما الان احساست رو مدیریت کن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
بله کاملا موافقم    اون کارا از بچه ادم مهمتر نیستن که روح وروان بچشونو به خاطر لذتهای گذ ...

اولین تاپیکی نیست که کاربرها طرف پدر و‌ مادره میکیرن 

گناهه والا 

جوونشون به گناه بیوفته کی جوابگوعه !؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋