2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بن زدم انقد طبیعیه و اصلا تغییر رنگ نداده ک حرف نداره 

حتی عراق ک رفته بودم خانومای عراقی میپرسیدن کجا رفتی میگفتم ایرانیم 🤣

ولی باید جای خوبی بری ک هم کارش خوب باشه هم موادش

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من موندم کدومو بزنم بعضیا آبی میشه شما راضی هستین؟ من اینو میخام نشون بدم

بن مژه بهتره 

چون خط چشم پشت پلک سبز یا ابی میشه و اینکه شاید یه بار دلتو بزنه ولی بن مژه عالیه خیلی طبیعی چشمتو جذاب میکنه اره اینم که انتخاب کردی عالیه ولی من بدون دنباله زدم 

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱

ب فکر این هستی ک ی مدت بعد دلتو زد پاک کردنش عذاب الهیهه؟؟اینهمه ادم خودشون خط چشم میکشن مگه چشه تازه تنوعش دست خودته این مدلیم ک گزاشتی انگار واس ی زن سن و سال بالاس اگه سنت کمه ب هیچ عنوان این کارو با خودت نکن بعدا پشیمون میشی

ب فکر این هستی ک ی مدت بعد دلتو زد پاک کردنش عذاب الهیهه؟؟اینهمه ادم خودشون خط چشم میکشن مگه چشه تاز ...

من بلد نیستم خط چشم و نتونستم یاد بگیرم به خاطر همین میخوام برم

وزن ۶۲.۴۰ هدف۵۸