2777
2789
عنوان

دارم بخاطر یه آدم پست فطرت روانی سادیسمی از کارم میام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 69 پست
ببین کل فرودین که نصف ماهه. حقوق مزایاتو‌بگیر بگو از اردیبهشت دیگه نمیتونم بیام. فروردین هم نهایت ده ...

خیلی تحت فشار روانیم فکر اینکه بخوام سال جدید با این سادیسمی باشم آزارم میده همش نگام به تقویمه که کی خلاص میشم آزاد میشم روزی که برای همیشه از اینجا برم یه جشن مفصل میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر باهاش ارتباطات غیر کاری داره اینا به چشمش نمیاد متاسفانه

عزیز دلم تو خیریتت توی یه کارو یه جای دیگ است . 

ان شاالله اوک میشه 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

از محیط سمی بیا بیرون حتما جای بهتری پیدا میکنی عمر خودت رو هدر نده من کشیدم می‌دونم محیط کاری سمی باشه چقدر آدم پیر میشه من فشار خونی شده بودم رسما برو یه جای بهتر پیدا میکنی برو فقط 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آخ درکت میکنم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
تاپیک قبلیم گفتم بیماری روانی داره کارامون باهم در ارتباطه با اینکه کارم و درست انجام میدم اما مدام ...

منم رفتم سرکار جعبه چوبی امتحانی ۵تا تولید کردم 

روز اول بود همش عالی بود 

ولی  زن رئیسه دید گفت تو که خوشتیپی

نیاز به کار نداری اخراجی گفتم خوب انجام دادم مشکلت لباس هامه انگار حسادت برش داشتا قبولم نکرد

ادم روانی همجاهست

اخر سالی کار پیدا نمیشه کلی هم ضرر میکنم هدیه نوروزیم و نمیدن پاداشم نمیدن اما چاره ای ندارم باید قی ...

خب این یک ماهم برو تا عیدیتو بگیری بعدش دیگه نرو

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
اسفند و هستم واسه سال جدید نمیخوام قرارداد بندم اما چون قانونه هر کی نخواد بیاد باید از یه ماه قبل ب ...

عزیزم این قانون من درآوردی خودشون هست حتما برو اداره کار بابت عیدی و سنوات شکایت کنی ازشون . اداره کار همیشه حق رو شما میده . 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻