2777
2789
عنوان

دارم بخاطر یه آدم پست فطرت روانی سادیسمی از کارم میام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 69 پست
اسی ما ازین همکارا داشتیم که زیر اب بقیه رو میزد من سعی کردم باهاش دوست بشم تا حدی هم موفق بودم فهمی ...

ائلش باهاش دوس بودم اما روانیه یهو به فاصله یکساعت از این رو به اون رو میشه بی دلیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگرد دنبال کار اول بعد بیا بیرون واقعا پول ارزش انقد شکنجه رو نداره خودم شاغلم تا حدودی این رفتار رو ...

اخر سالی کار پیدا نمیشه کلی هم ضرر میکنم هدیه نوروزیم و نمیدن پاداشم نمیدن اما چاره ای ندارم باید قید همش و بزنم بخاطر روانم وقتی میرم خونه همش تحت تنش روزم اعصابم خورده مدام تو فکرم خوابم بهم ریخته تپش قلب گرفتم فقط دارم نفرینش میکنم 

هر جای دیگه هم کار کنی زیرآب زن هست. محلش نده.تو اتاقتون دوربین هست؟اگه دوربین یا شنود بزارن دیگه نم ...

دوربین هست صداشم خودم ضبط کردم فرستادم گفتن سوتفاهم شده برات ما میشناسیمش اینجور آدمی نیست 

اخر سالی کار پیدا نمیشه کلی هم ضرر میکنم هدیه نوروزیم و نمیدن پاداشم نمیدن اما چاره ای ندارم باید قی ...

این یک ماه رو تحمل کن بعد از گرفتن عیدی و سنوات بعد بگو مشکل واسم پیش اومده نمیتونم دیگه سرکار بیام.

این همه تحمل کردی یک ماهم تحمل کن حداقل حق و حقوقت رو بگیری، کار خودتو انجام بده هرچیم کم کاری کرد اون اهمیت نده اخر ساله شلوغ پلوغ میشه همه سریع میخوان سالو ببندن بیوفتن سال دیگه. بی تفاوت بگذرون حرص هم نخور تا این ماه بگذره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
دوربین هست صداشم خودم ضبط کردم فرستادم گفتن سوتفاهم شده برات ما میشناسیمش اینجور آدمی نیست 

شغلت خوبه سعی کن تحمل کنی شاید تونستی بعد از عید اطاقتو تغییر بدی. برای مدیر عیدی بگیر و مهربون باش هواتو داشته باشه

این یک ماه رو تحمل کن بعد از گرفتن عیدی و سنوات بعد بگو مشکل واسم پیش اومده نمیتونم دیگه سرکار بیام. ...

اسفند و هستم واسه سال جدید نمیخوام قرارداد بندم اما چون قانونه هر کی نخواد بیاد باید از یه ماه قبل بگه وقتی بگم فروردین نیستم پاداشم و نمیدن حق خوری همه جا هست به راحتی آب خوردن

اسفند و هستم واسه سال جدید نمیخوام قرارداد بندم اما چون قانونه هر کی نخواد بیاد باید از یه ماه قبل ب ...

ببین کل فرودین که نصف ماهه. حقوق مزایاتو‌بگیر بگو از اردیبهشت دیگه نمیتونم بیام. فروردین هم نهایت ده دوازده روزه ا

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شغلت خوبه سعی کن تحمل کنی شاید تونستی بعد از عید اطاقتو تغییر بدی. برای مدیر عیدی بگیر و مهربون باش ...

مدیر باهاش ارتباطات غیر کاری داره اینا به چشمش نمیاد متاسفانه