2777
2789
عنوان

علت پسرپرستی بعضی از خانم های ایرانی

1358 بازدید | 105 پست

این مساله ریشه تاریخی داره.

نه فقط توی فرهنگ ایرانی که توی خیلی از فرهنگ‌های شرقی ارزش جنس مرد رو از زن بالاتر می دونستن. فرزند پسر رو هم طبیعتا ارزشمندتر از فرزند دختر می دونستن.

حالا یه زنی که سالیان سال توی سرش زدن که تو جنس دومی و ارزشت پایینه، چطور می تونه ارزش و احترام خودش رو بالا ببره؟

قبل تر ها (و متاسفانه تا حدودی همین امروز ) یه زن پسر دار شدن رو راهی برای جبران منزلت و احترام نداشته خودش می دونسته. یه زن با به دنیا آوردن یه فرزند پسر می تونسته اون احترام و ارزشمندی که همیشه ازش دریغ شده رو به دست بیاره.

حالا اون پسری که مایه فخر و ارزش و احترام مادره طبیعتاً برای مادر خیلی عزیزه! عزیزتر از هر چیزی! چون اون بوده که با به دنیا اومدنش به مادرش اعتبار داده.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

البته الان دیگه مثل قدیما نیست و خانم ها برای اثبات ارزشمندیشون تلاش نمی کنن که پسردار بشن، بلکه شایستگی هاشون رو توی هنر، ورزش، علم و تکنولوژی رشد میدن. شخصیت خودشون رو رشد میدن، مطالعه میکنن و در مجموع کارهایی می کنن که از درون احساس ارزشمندی به خودشون بدن! 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی حرفی رو ی جا دیدم

میگفت چون جامعه بهشون گفته برا ارزش مند بودن باید مادر ی پسر باشی مثل ملکه ها اگه پسر دار بودن ارزش و تاج ادامه پیدا میکرد اما اگه پسر نداشت ی نفر دیکه جاشو میگرفت

❤️‍🩹

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خب  ولی کن چقدرم مهمه

همین الان، توی همین سایت تاپیک هایی می بینی که خانم ها عزا گرفتن از اینکه بچه شون پسر نشده. 

شاید اگه بدونن این شرم و ناراحتیشون از دختردار شدن فقط یه سنت بی پایه تاریخیه دست از این فکرا بردارن.

ضمن اینکه قانون و قراری وجود نداره که بگه تمام تاپیک های نی نی سایت باید مهم و استراتژیک باشن!

من هنوزم تو نی نی سایت میبینم بعضیا پسر پسر میکنن

انصافا یکم واسه خودتون ارزش قائل بشین مگه شوهراتون چی دارن که اینقد خودتونو پست میدونین در مقابل جنسیت اونا؟ 

دنیا الان تو دست خانوماست اگه یه زن ارزش خودشو بدونه صدتا مرد نمیتونه در مقابلش ایستادگی کنه

یا علی💙

جالبه که هنوز هم برای بعضیا جا نیفتاده این موضوع در ایران و باز از لفظ زن دختر زا یا پسر زا استفاده میکنن!

و از اون جالبتر که آقا نقشش تعیین جسنیت بچست!

✌INFP🌱son nefese kadar kadın yaşam özgürlük