2777
2789
عنوان

علت پسرپرستی بعضی از خانم های ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 105 پست
البته الان دیگه مثل قدیما نیست و خانم ها برای اثبات ارزشمندیشون تلاش نمی کنن که پسردار بشن، بلکه شای ...

همین الانشم کسایی هستن که دنبال پسردار شدن هستن در حالیکه من یکیو میشناسم دوتا پسرم داره ولی رفته یه زنی که 10 سال از خوش بزرگتر هس رو صیغه کرده . کاش خانوما اینو بفهمن عشق و علاقه ی شوهرو نمیتونن با بچه جذب کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرقی چیه کلا تو کل دنیا تا قبل از تاریخ معاصر ارزش مرد بیشتر از زن بوده چون داشتن مرد هم از نظر اقتصادی هم امنیتی برای خانواده تاثیر مثبت بیشتری داشته نسبت به زن  بخاطر همین دوست داشتن بچه هاشون پسر باشه

اره  اینقدر زجر کشیدن دلشون نمیخواد دختر داشته باشن که مثل خودشون زجر بکشه

دوست عزیز تو تاپیک داره درمورد اینکه چرا پسرا براشون عزیز ترن میگه ربطی به این جریان نداره. اتفاقا همینا دختربه دنیا بیارن خودشون شخصا براش یه پا نامادری میشن

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-

دیروز رفتم مغازه یه خانومی با فروشنده صحبت می‌کرد میگفت نوه پسری ریشه است نوه دختری تیشه است

بعدهم رو کرد به من گفت مگه دروغ میگم؟ گفتم اره دروغ میگی

پسر ۵سالم بهش گفت دختر وپسر فرقی ندارن😂😂

یعنی عقل پسر من بیشتر بود

عمه های من هر کدوم چهارتا پسر دارن 

اعتماد بنفس و قدرتی که این مقوله بهشون داده بی پایانه

خداییش پسرای خوبی هم هستن. فرزندان حمایتگر برای زن قدرت آفرینن. نمی تونیم منکر بشیم. 

همین الان، توی همین سایت تاپیک هایی می بینی که خانم ها عزا گرفتن از اینکه بچه شون پسر نشده.  ش ...

اونا هنوز از نظر مغزی مثل ۱۰۰ سال پیش فکر میکنن بعدم دم از فرهنگ و شعور میزنن 

کسی ک نمیخاد بفهمه نمیفهمه 

کسی ک خودش کاملس زنه پس خاک تو سر زنی ک برا خودشم ارزش قاعل نیس 

همین الانشم کسایی هستن که دنبال پسردار شدن هستن در حالیکه من یکیو میشناسم دوتا پسرم داره ولی رفته یه ...

یا مثلا طرف فقیره دو تا دخترم داره به امید اینکه سومی پسر باشه بازم حامله میشه 

ψ ❤️

الان که خانما میگن پسربه چه دردی میخوره بچه فقط دختر  این با اون چه فرقی میکنه؟؟

هر افراطی توی جامعه منجر به شکل گیری یه جریان مخالف افراطی دیگه میشه. مثلا سال ها ظلم و تبعیض علیه زنان باعث میشه که در مقابلش یه جریان مرد ستیز به وجود بیاد. این ذات بشره.

سال ها گفتن پسر خوبه، الان یه جریانی شکل گرفته که میگن فقط دختر خوبه!

هر دو هم اشتباه میکنن. انسانی که خوب تربیت بشه فراتر از جنسیتش قضاوت میشه! اصلا مهم نیست زنه یا مرد. خوب بودنشه که مهمه!

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!