2777
2789
عنوان

روم نمیشه به کسی بگم حاملم شماام اینطور حسی رودارید

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 67 پست
برا چی برا پدر اس ام اس بره؟😐

چون پدرتون سرپرست شماس و بخوان وارد سایت بشن و شمارو از زیر مجموعه ی خانواده در بیارن یه کدمیره ب شماره سرپرست تا شمارو جدا کنن و همین کارو واس شوهر هم انجام میدن ک بعد واس شمادوتا پرونده تشکیل میدن

وا فکرای منفی رو بریز بیرون انشالله ک ب خیر و خوشی باشه همه چی

نه فکرمنفی مردای مریض زیاده تو خیابون منم استرس میگیرم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پدرتون سرپرست شماس و بخوان وارد سایت بشن و شمارو از زیر مجموعه ی خانواده در بیارن یه کدمیره ب شم ...

نه من برا بچه اولم هم پرونده تشکیل دادم همچین چیزی نبود

امروز هم برا دومی رفتم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پدرو مادرت ک پرونده داشته باشن دیگه اسم شماهم هس 

کاش پرونده شون گم شه تو بهداشت 😁

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
نه من برا بچه اولم هم پرونده تشکیل دادم همچین چیزی نبود امروز هم برا دومی رفتم

من خواستم تشکیل بدم اینجوری بود مراحلش 

شما واس اولی احتمالا سیستمی نبوده و واس دومی دیگه پروندت بوده .من تازه ازدواج کرده بودم میخواستم پرونده تشکیل بدم

اوایل اره ولی کم کم هم فهمیدن عاذی شد براگ

همون فهمیدنش زشته

خب عجله نکن بزار دوهفته دیگه برو البته اگه دردی یا لکه بینی نداری

نه اخه من نمیدونم باردارم یانه فقط بی بیم حاله میندازه پری ام نشدم

منم همیشه غصه اینو میخورم که اگه ی روزی حامله شم چطوری باید بگم؟؟ 😂😂😂 عاشق بچم ولی نمیخام بیارم خ ...

خیلی زشته کاش اگرم حامله بودم کسی نفهمه😂

بگو ی سفر کاری دو ساله واسه شوهرم پیش اومده داریم میریم ی شهر خیلی دور😂😂😂دوسال دیگه میایم

اره باید همین کاروکنم

نه اخه من نمیدونم باردارم یانه فقط بی بیم حاله میندازه پری ام نشدم

عجله نکن پس صبرکن من بهداشت ک رفتم دوازده هفته رو بهم گفت برو سونو اصلا هفت هفته رو گفت دوس داری برو نداری ن 

دکتر ک واسم نوشت بعد گفت اگه درد و لک دیدی زود بری منم دیدم خداروشکر چیزیم نیس کلا نرفتم😁