2777
2789
عنوان

روم نمیشه به کسی بگم حاملم شماام اینطور حسی رودارید

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 67 پست
من باردار بودم . سقط کردم . بعد چهار سال بقیه اتفاقی فهمیدن  دو سال مریض بودم و هر هفته بیمارس ...

خیلی خوبه اینجوری

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بی بی چک بزن مثبت شد برو بهداشت پرونده بازکن بعد موقع پرونده اس واس بابات میره بعد میفهمن ک چرا رفت ...

بی بیم ۳تاشم هاله انداخت کاش بابام گوشیش گم شه یکسال بعد پیداش کنه😂

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بیم ۳تاشم هاله انداخت کاش بابام گوشیش گم شه یکسال بعد پیداش کنه😂

ن تنها واس پدرت میره واس پدر شوهرتم اس میره ک فرزندتون را داریم جدا میکنیم ک خانواده تشکیل بدهد🤣🤣🤣🤣🤣

چرا گلم

هرسری تنها رفتم یه اتفاقی افتاده 

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
مبارکه لطفا برای منم دعا کن کاری که این هفته میخوام بشه🥲

مرسی گلم فعلا معلوم نیست هیچی انشالله میشه عزیزم

البته من پدرم یه شهر دیگه بود پدر شوهرم یه شهر دیگه من خودم شهر دیگه .واس هردوتایی کد رفت ک اینا بتونن وارد سایت بشن و مادوتا رو جدا کنن .اگه شما توی یه بهداشت هستید شاید اینگونه نباشد

من از داداش بزرگم خجالت میکشیدم 😂

خوبه خواهربرادرندارم خداروشکر😂

بی بی چک بزن مثبت شد برو بهداشت پرونده بازکن بعد موقع پرونده اس واس بابات میره بعد میفهمن ک چرا رفت ...

برا چی برا پدر اس ام اس بره؟😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ی امر عادیه تو زندگی زوجین گلم سختش نکن برا خودت اتفاقا خوش حال هم میشن

خوشحال که میشن ولی من اب میشم میرم توزمین😂

هرسری تنها رفتم یه اتفاقی افتاده 

وا فکرای منفی رو بریز بیرون انشالله ک ب خیر و خوشی باشه همه چی

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
شما بجه اولته یه مقدار طبیعیه  من یه بچه دارم ولی هر وقت فکر میکنم که اگه دومی رو خامله بشم خی ...

کاش خانوادم برن خارج ازکشور😂

البته من پدرم یه شهر دیگه بود پدر شوهرم یه شهر دیگه من خودم شهر دیگه .واس هردوتایی کد رفت ک اینا بتو ...

من هی نمیدونم تاحالا بهداشت رفتم یا نه