2777
2789
عنوان

روم نمیشه به کسی بگم حاملم شماام اینطور حسی رودارید

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 67 پست
با افتخار بگو نینی داری

زشته🤦‍♀️

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون حامله نیستم😁 مادرشوهرم فهمید خودش منو برد ازمایش اولین بار دومین بار خودم رفتم خودت برو

تنهایی نمیتونم برم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
مبارکت باشه گلم میای تاپیک قبلیم بگی علائمت چی بود

ممنون عزیزم چشم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بی بی چک بزن مثبت شد برو بهداشت پرونده بازکن

بعد موقع پرونده اس واس بابات میره بعد میفهمن ک چرا رفتی🤪🤪🤪برو بهداشت خودش ازمایش قندو اینایی ک واس پرونده لازم باشه بهت میگن

آره منم خجالت میکشیدم  البته سنم کم بود و نا آگاه بودم  مخصوصا از پدرم  الان میبین ...

من دلم میخواد یک سالی بدزدنم بعدش پیدام بشه😂

بی بی چک زدی

۳تا زدم سه تاشم هاله انداخت میای تامیک قبلیم

مبارکه عزیزم 😍 چرا مادرت با شوهرت برو بیبی چک زدی ؟ خجالت نداره که شوهرته تا بوده همین بوده 😂

فداتشم شوهرم خونه نیست تا غروب زشته زشت😂کاش من محو شم یکسالی

دقیقا مثل من... دوسال اقدام بودم باردار نمیشدم انقدر که دکتر رفتم کسی نفهمید الانم باردارم هیشکی ن ...

من باردار بودم . سقط کردم . بعد چهار سال بقیه اتفاقی فهمیدن 

دو سال مریض بودم و هر هفته بیمارستان بودم بازم هیچکس خبر نداشت 

دانشگاهم تموم شد همینطور . یه خونه دیگه خریدم بازم کسی نمیدونه 

کلا هیچی نمیگم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه بارداری اولته و کم سن هستی طبیعی هستش ولی به مادرت لااقل بگو کمک حالت باشه  قدمش خیر باشه ...

۲۱سالمه ولی احساس میکنم کسی بفهمه میمیرمو زنده میشم

اول بیبی چک بزن و ازمایش بده بعد برو دکتر برا سونو قلب بعد ایشالا بگو اولش همه رو نمیخواد خبر کنی

نه من میخوام کسی نفهمه ۳تا بی بی زدم هاله انداخت میای تاپیک قبلم علائمتوبگی گلم