چن روز عقب انداختم شوهرم میگه با مامانت برودکترولی من روم نمیشه به کسی بگم حاملم یانه
البته فعلانیستما ولی کلا روم نمیشه به کسی بگم خجالت میکشم
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من حامله ام روم میشه بگم ولی فعلا نمیخوام تا تعیین جنسیت کسی بدونه حتی مامانم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اخه تنهایی نمیتونم برم بعد اگرم باشم دلم میخواد برم یه دوسالی گم وگورشم کسی نفهمه🫣
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
خودت برو دکتر من حامله ام روم میشه بگم ولی فعلا نمیخوام تا تعیین جنسیت کسی بدونه حتی مامانم
مبارکت باشه گلم میای تاپیک قبلیم بگی علائمت چی بود
نه من خجالت نمیکشم کلا خوشم نمیاد چیزی از زندگیم به بقیه بگم و نمیگم
دقیقا مثل من...
دوسال اقدام بودم باردار نمیشدم انقدر که دکتر رفتم کسی نفهمید
الانم باردارم هیشکی نمیدونه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️