2777
2789

انقدر تو سایت دیدم که از خ یانت و بد بودن شوهر مینالن 

بارها دیدم که مجرد ها گفتن واقعا مردا اینجورین ؟ پس ازدواج نکنیم! این تاپیکو زدم شاید نظرتون عوض بشه😄

اولیشو خودم میگم من ۱۵ ساله که شوهرمو می‌شناسم

۱۲ ساله ازدواج کردیم دیشب در هین اینکه داشتم لیست می‌نوشتم و توضیح میدادم که برای پیرم باید چی بگیریم 

یهو دیدم سکوت کرده سرمو بلند کردم  بهم گفت میدونستی تو بی نقص ترین زن دنیایی چه خوبه که کنار همیم

دروغ چرا انگار خون تو رگام صد برابر شد☺️☺️

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

ببخشید پسرم رو اشتباه نوشتم  پیرم 🤭

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رفت نون بگیره ب نونوا گفته بود نون قلبی میخام 😁😍 و با ی نون قلبی برگشت خونه و سوپرایزم کرد😂🤍

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
امیدوارم صفحه هاش زیاد بره جلو❤️منکه یادم نمیاد

اصلا یادتون نمیاد ؟

عزیزمممممم😍😍😍😍

من نامزدم

پریشب خونه مادر شوهرم بودم . یهو شوهرم کلید انداخت به در اومد با یه دسته گل خوشگل🥺خیلی سوپرایز شدم حتی حس کردم مامانش خیلی از این عشق خوشحال شد🥺❤️❤️

حرفا عاشقانه ام خب زیاااااااده کدومشو بگم😂😂

چقدر خوب     خوشبخت باشین

ممنون عزیزم شماهم همین طور❤️

ای جانم 

پایدار باشید عزیزم😍❤️

یادمه یبار اون اوایل گفت قربون خدا برم که منو لایق داشتن تو دونست🥹

قند تو دلم آب شد

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یسری شوهرم گف تو نیستی حونه ادم دق میکنه راضی نیستم ببمونم تو خونه...یسری قهر کردیم من جدامو جدا کردم بعد اون مثه دیونها داد زد🙄شاید بنطر شما اصلا عاشقانه نباشه ولی من دروغ چرا کیف کردم😁😅🙈

شوهر من زیاد اهل رمانتیک بتزی و اینا نیس البته بر عکس من

ولی ی شب ک از کار بر میگشت من جلو تلویزیون بودم رف لباسشو عوض کرد و اومد و گف نفسم میدونی چقد دلم تنگ بغلته😍😍چقد ذوق کردمممممم

آخی چه حس خوبی😍خدا برای هم حفظتون کنه🧡

منم ۱۲ ساله ازدواج کردم عین شما🥰

همسر من کلا عادت نداره خیلی زبونی بگه ولی چند ماه پیش یهویی گفت من یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم.همه ی زندگیمی🤩🤩چشام قلبی شد و به قول شما خون تو رگام صد برابر شد😁🧡🧡🧡

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

عاشقونه ترین و رمانتیک ترین کاری که همسرم برام کرده و واقعا ازش بعیده این حرکت هیچوقت یادم نمیره تو ی جمعی بودیم همه هم فامیل و سن بالا یهو شوهرم با ی گردنبند سوپرایزم کرد و انداخت به گردنم تو جمع واقعا برام عجیب بود چون با توجه به خصوصیات همسرم هیچوقت فکر نمی‌کردم اینکارو تو جمع انجام بده

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍