2777
2789
عنوان

رسم عروس تا سه روز بیرون نیومدن

285 بازدید | 9 پست

کسی میدونه چرا بیرون نمیومدن نخوندم 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد تا س روز یقول دو قول بازی میکنن🤔

💔😂 سه روز خعلیه اخه حتما یه کار دیگه هم میکنن

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
اما رسم ما بیرون از خونس نه داخل خونه ممکنه اسی درست نشنیده بوده

تاپیک شما بود؟

اینو اولین باره می شنوم 

هر چند قبلا امثال این رسم های من در آوردی رو شنیده بودم مثلا قدیم نوزاد رو تا چهل روز از خونه بیرون نمی بردن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

رسم ما بلوچاس

برای اینه که قدیما دخترا تو مجردی اصلا اصلاح و ارایش نمیکردن و تازه شب عروسی اصلاح میکردن و ارایش میکردن برای همین تا سه روز بعد از عروسی میگفتن بهتره بیرون نره تا نه چشمی دنبالش باشه نه بقول خودشون جن و پری اذیتشون کنه شاید خیلی افسانه ای باشه ولی خب باورشون بوده و هنوزم خیلیا انجامش میدن از جمله خودم بااینکه به این چیزا باور ندارم اما به حرمت حرف بزرگترا انجامش دادم ضمن این که معتقدم قدیمیا همه ی کارشون درست بوده فقط سواد نداشتن که دلیل منطقیشو پیدا کنن برای همین یه افسانه برای توجیح کردن سوال بقیه سرهم میکردن

والله ما هم استان کرمان هستیم یه همچین رسمی یوده‌ که از خونه بیرون نرن ،ولی عروسای الان روز بعد عروسی باید یا لباس عروس اگه کرایه باشه پس بدن وکارا رو راست وریس کنن،ما عروسیمون تو‌باغ بود باید ظرفای بزرگ رو‌خودمون میشستیم مهمونای راه دورمون اومدن تا ساعت شش صبح‌خونه خودمون (عروس ودوماد)زدن وخوندن بعد‌هر کس یه گوشه افتاد صب من وشوهرم رفتم‌ظرفا رو شستیمصندلی ها رو جم کردیم 🤣🤣🤣🤣🤣