2777
2789
عنوان

یه سالاد جدید که خیلی خوشمزه میشه حتما درست کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 72 پست

من اینو درست میکنم منتهی بدون کشمش چون تصور کشمش شیرین و مایونز حالمو بد میکنه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا برا دونفر یه سیب زمینی آبپز کوچیک میشه نفری سی کالری  من ماست میریزم که کالری سسو کم ک ...

میشه قد و وزنت رو بگی ؟ 

آخه منم اضافه وزن دارم ولی اصلا تحمل رژیم گرفتن ندارم . شاید مقدار غذام رو کم کنم ولی مثلا برنج و شیرینی جات رو  نمی تونم حذف بکنم. عوضش می خوام برم باشگاه کالری سوزی و بدنسازی کنم 

✅️🦋👌🍀

من اینو درست میکنم منتهی بدون کشمش چون تصور کشمش شیرین و مایونز حالمو بد میکنه

من خودمم کشمش دوس ندارم ولی تو این سالاد واقعا خوشمزه پیشه اگه دوس ندارید کم بریزید من ۲۰ تا دونه ریختم که اندازه بود

سیی سی کرم فارماسی عزیزم ایرانی نیس سایت چ سایتی عزیزم چجوری

خب خارجیا اصولا تاریخ انقضا نداره روش 

checkfresh 

checkcosmetic

اینا سایتایی که از طریق بچ کد روی محصول میتونی متوجه اصل بودن و تاریخشون بشی 

اگر بچ کد رو پیدا نمیکنی عکس محصولت بفرست هم خودش هم جعبه اش بهت بگم

🌸💕

میشه قد و وزنت رو بگی ؟  آخه منم اضافه وزن دارم ولی اصلا تحمل رژیم گرفتن ندارم . شاید مقدار غذ ...

برا من باشگاه تاثیر نداشت ۱۶۰ ۶۷ ۵ کیلو میخوام کم کنم فقط با محاسبه کالری میشه وزن کم کرد