2777
2789
عنوان

یه سوال ذهنمو درگیر کرده

70 بازدید | 7 پست

تاپیک نترکونید لطفاااا فقط فقط میخوام جوابتون رو بدونم 

چرا خود*ارضایی گناهه

مگه یه نیاز نیست چرا گناهه 

حتی کمم انجامش بازم گناهه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن دلیلش رو نوشته که چرا گناه محسوب میشه، چون گفتن کسی که اینکارو کنه گویی با خودش عقد کرده..مضم ...

سرچ کردم 

ولی خوب مگه یه نیاز نیست 

خوب آدم چطوری نیازشو برطرف کنه 

سرچ کردم  ولی خوب مگه یه نیاز نیست  خوب آدم چطوری نیازشو برطرف کنه

درسته که نیازه...اما هر نیازی از راههای مختلفی میتونه رفع یشه ، اما بهترین راه رو خدا مشخص می‌کنه...

خودارضایی وقتی که انجام بشه بعد از یه مدت حالت شرطی شدگی پیدا می‌کنه و تبدیل به یه عادت مخرب میشه، علاوه بر تبعات جسمی تبعات روحی روانی بدی هم داره، حالت اعتیاد و وسواس پیدا میشه و در آینده هم تو زندگی مشترک خودش رو به شکل مشکل نشون میده،..حدالامکان باید دوری کرد ازین کار اگر بهش بی اعتنایی بشه بعد از یمدت خاموش میشه این نیاز و تحت کنترل درمیاد،  اما اگر هی بهش توجه کنی بیشتر پرو بال میگیره و اذیت می‌کنه طرف رو..