2777
2789
عنوان

زن داداشم مریضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 89 پست
با پا که کتک نمیزنن با دست میزنن

گرفتتش یجوری دگ

فک نکنم گفته باشه بیا اینجا کتکت بزنم 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

خودش خواسته که شما برید؟ 

همه میگن تونسته بچش رو بزنه پس میتونه کار خودشو بکنه، ولی باور کنید آدم مریض تحمل بچه خودش هم نداره احتیاج به آرامش و استراحت داره ، چه برسه که اسی با بچه شیطون رفته خونش، پا میشد بچه اسی رو میزد ، خوب اینطوری حال بدش رو نشون داده که واقعا اعصابش گرفته

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نیتت خیره

ولی طبق تجربه خودم و عزیزان نی نی سایت 

هیچ عروسی دوست نداره مادرشوهر و خواهرشوهر بیان خونش کار کنن

خیلی دوست داری کمک کنی برید خونه خودتون براشون غذا درست کنید بفرستید بقیه کارها رو خودش بکنه 

ولی من بودم همون غذا درست کردن رو هم خیلی کم انجام میدادم

ناراحت میشه ولی معنیش این نیست که مهمون بخواد بلند بشه بره

ریکشنش طبیعی بوده

شما مهمونی بری داد و بیداد هم سر هم کنن دو میزبان دلت نمیخواد پاشی اونجارو ترک کنی؟

میخواد دیگه

کتک که بدتره

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
ناراحت میشه ولی معنیش این نیست که مهمون بخواد بلند بشه بره

تو دوران نقاهت بعد از بیماری هیچکسی دوست نداره مهمون داشته باشه،اونم با دو تا بچه ک با بچه خودش بشن سه تا و شلوغ کنن

شاید نزدیکش بوده زده پس کله ش

خب این پس گردنیه اسمش کتک نیس🗿

یکی تواین تاپیک نگفت چه خواهرشوهرومادرشوهر خوبی رفتن مراقبت ازعروسشون.همه شماتت کردن که چرارفتی اونجا عروس اذیت شده😐

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،