2777
2789
عنوان

زن داداشم مریضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 89 پست
همگی ریختید خونش؟خب تو بچه هاتو بده مادرت نگه داره دوسه روز بمون خونشون

بچه بزرگم خیلی وابستگی بهم

بچه کوچیکم اذیت میکنه مادرمو مادرم پیره

دیدم میخواد بیاد شهر خودمون اومدم وایستم مادرم بره که الان مادرم میگه پاشو هردوبریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی تواین تاپیک نگفت چه خواهرشوهرومادرشوهر خوبی رفتن مراقبت ازعروسشون.همه شماتت کردن که چرارفتی اونج ...

دقیقا ...حالم ازین جو عروس دوستی نی نی سایت بهم میخوره 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
بچه بزرگم خیلی وابستگی بهم بچه کوچیکم اذیت میکنه مادرمو مادرم پیره دیدم میخواد بیاد شهر خودمون اوم ...

پس بذار بچه بزرگت همراه مادرت بره بالاخره چندروز دوریتو میتونه تحمل کنه فقط خودتو بچه کوچیکت بمونید وقتی میگی مادرتو اذیت میکنه و نمی مونه پیشش.اینجوری ی کم جو آرومتر میشه یا شما سه تا بچه هارو باخودتون ببرید چندروز فقط مادرتون بمونه

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
بچه بزرگم خیلی وابستگی بهم بچه کوچیکم اذیت میکنه مادرمو مادرم پیره دیدم میخواد بیاد شهر خودمون اوم ...

ن تو بچه بزرگتو پیشت نگه دار مادرت بزه خونه شما یا خودش بچه کوچکیه رو دو روز نگه داره 

تو هم دوسه مدل غذا بپز واس زنداداشت خونش رو مرتب کن بعد برو

الان حدود دوساله که خونه داداشم نرفتم حتی خونه‌ی خواهرامم بیشتر از دوساله با اینکه همش میگن بیا.نمی دونم شاید اشتباه باشه از نظر بقیه ولی پشیمونم اگه قبلنا هم میرفتم میموندم با بچه هام.الانم ماهی یک بار خونه مامانم میرم با اینکه خیلی دوسش دارم .میخوام اذیت نشه.کلا با بچه خوب نیست آدم جایی بمونه

دقیقا ...حالم ازین جو عروس دوستی نی نی سایت بهم میخوره 

بحث عروس و خواهر شوهر نیست. هرکسی باشه وقتی یک نفر جراحی کرده نیاز به آرامش داره.

در این مورد بخصوص که آدم ها معمولا با خواهر شوهر و مادر شوهر هم صمیمی نیستن و این اذیت شدن چند برابره.