2777
2789
عنوان

خستم از شوهر قهر قهرو

395 بازدید | 14 پست

سلام من دیگه خسته شدم از قهرقهرو بودن شوهر

تا یه دوکلمه بخواییم باهم حرف بزنیم دعوا هم نه ها حرف زدن ولی  باب میلش نباشه قهر میکنه تا چندین روز .اصلا توهینی و چیزی هم درمیان نیستا چند جمله حرف حق و انتقاد بکنم بجای اینکه بشینه فکر کنه تا چندین روز قهر میکنه نه اینکه بگید مردها احتیاج به تنهایی و فکر کردن و ....دارن ها نه این کاملا حق به جانب قهر میکنه و کلی هم طلبکار . میدونم همه مردا مثل هم نیستن ولی خونه پدریم همچین چیزی نبود اما شوهر من دیگه واقعا شورشو در آورده دختر بچه های قهر قهرو هم اینطور نیستن .نمیدونم چکارش کنم 

خودمم اهل قهر کردن نیستم نمیتونم قهر بمونم ولی میگم یه مدتم من نقش بازی کنم  با هر حرف الکی که زد منم قهر کنم ببینه خوبه ، ولی از یه طرفم یادم میاد اوایل ازدواج  تا میخواستم یکم برم تو قیافه  اون بیشترتر قهر میکرد و از کردم پشیمونم میکرد هی هی 

سوهر منم دائما چوس قهره. امروز گف آینه روشویی گرفتم گفتم چرا ب من نمیگی نظر بدم نگیر چیزای دیگه میخام برا عید بخرم قهر کرد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

وای منم خستم از دست شوهر دهن لقم

یه دعوا بشه میره به ننش میگه خستم کرده

انقدر دلسردم ازش

منکه خیلی دلسرد شدم از شوهرم دعا کنید زندگیم

درست بشه ازبس خبر چینه

تو ناراحتی ها حرفامو به مامانش میگه

درحدی یک روزه دلسرد شدم که 

از ساعت ۲ ظهر دوتا سیمکارتم شکستم

زنگ نزنه الانم وصل به مدم خونه هستم

که میتونم بیام نی نی سایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😒آخه قهر میکنه زودم آشتی میکنه چطوره ؟ مال من روزها قهر میمونه 

یکم نازشو میکشم یکم بحث عوض میکنم آشتی میکنه وختیم حوصلشو ندارم از خدامه قه بمونهمحلشنیدم😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

وای منم خستم از دست شوهر دهن لقم یه دعوا بشه میره به ننش میگه خستم کرده انقدر دلسردم ازش منکه خیل ...

خدا به دادت برسه امیدوارم مشکلت حل بشه. مردم مردای قدیم والا .میگن مردای قدیم خشن بودن فلان بهمان ولی مثل مردای الان بچه نبودن 

تنها راهش اینه وقتی قهرکردن شما هم نهایت استفاده روبکنین اگه تا ی ماه هم قهر بودن نازشونو نکشین وشماهم قهر بمونین تا ازسرشون بیوفته دقیقا شوهرمن هم تا می خواستیم دوکلام حرف بزنیم قهرمی کرد منم مثل خودش کردم قهروطولانی می کردم تا دیگه خسته شد دیگه از دست اذاهاش راحت شدم

تنها راهش اینه وقتی قهرکردن شما هم نهایت استفاده روبکنین اگه تا ی ماه هم قهر بودن نازشونو نکشین وشما ...

آخه مشکل اینه من نمیتونم قهر بمونم وچطور بگم اینجا هم نمیتونم واضحبگم  بی ادبی میشه . وقتی آشتی میکنه که میاد سمتم منم که پسش نمیزنم اینطوری میشه که قهر تموم میشه چندین سال  همیشه اینطوره گاهی هم بعدش از خودم بدم اومده  .

ولی واقعا دیگه از این وضعیت کلافم یعنی اومدسمتم منم قهر کنم و پسش بزنم ؟  

همه شوهرا بچه ننه شدن خاک برسرشون بعد میگن زن ناز کنه اینا خودشون ناز دارن  واسه زن 😒😒خدا ی ...

والا من که فقط یکی دوبار ناز کشیدن دیدم اونم تو شرایط خاص اوایل زندگی .بعدش ناز کشیدنی ندیدم .بجاش کلی من نازشو کشیدم .البته در مورد بچه ننه بودن   الان خیلی بهتر شده هوف هوف چه روزایی داشتم 

آخه مشکل اینه من نمیتونم قهر بمونم وچطور بگم اینجا هم نمیتونم واضحبگم  بی ادبی میشه . وقتی آشتی ...

اره پسش بزن منم دقیق همین بودم حالم از خودم به هم می خورد ولی چن سالیه خوب نشوندم سر جاش وقتی جلو این مردا همش کوتاه بیای پیش خودشون فکر می کنن خبریه منم خیلی کوتاه اومدم نازشو کشیدم ولی خدا خودش شاهده چقد اذیت شدم نابود شدم تا ی خورده بااین کار جمع وجور کردم

آخه مشکل اینه من نمیتونم قهر بمونم وچطور بگم اینجا هم نمیتونم واضحبگم  بی ادبی میشه . وقتی آشتی ...

اره بابا قهر کن یه نیم ساعت نازتو کشید همراهی کن 

راحت به دست نیارتت عزیزم قدرت بیشتر میدونه

ولی من برعکس تو ۱۵ ساعته قهرم 

دوتا سیمکارتمم شکوندم وصل به مدمم اینجا

چه خوبه بی شوهری