2777
2789

تعویض روغنی داره. نه چون خیلیتنهام . بادوتا بچه نمیتونم تنها بمونم صب تاشب 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ متاهل بودم آره، رل سابقم که الان رفیقمه تو شرکت باباشه، نمی‌دونم چرا بدم میومد 

با اجازه اسی میاین تاپیک آخرم 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

شوهرم مهندس عمران پیش باباش کار میکنه شغل دومش آزاد جدیدا هم با داداشش رفتن ماشین سنگین خریدن 

خیلی درامدش خوبه ماشین سنگین

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

دکتر

شوخیدم مجردم😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

اگه ماشین بخاد بخره که وضعش خوبه 

نمیشه گفت همه اینها که کامیون دارن زن صیغه میکنن یا مواد مصرف میکنن خیلی هاهم اهل زندگین 

خطرات خودش را داره خستگی داره 

من بودم بیشتر براخواب الودگیش میترسم همسایه مون ۱۰دقیقه مونده برسه به خونه خوابش برده و چپ کرده وفوت شد عاشق زن و بچه ش بوده میخاسته زودتر برسه پیششون شام بخوره که این اتفاق افتاده