2777
2789
عنوان

زن دوم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 34444 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون همسرم هیچ جوره حاضر نیست بچه هارو ترک کنه اونجوری که ایشون میخواد 

الان دیگه بحث‌ اینکه اشتباه کردی یا نکردی نیست

اینا همرو بریز دور ، فقط باید ببینی اون دوتا بچه تکلیفشون چیه و قراره تو‌چه شرایطی بزرگ بشن

باتوجه به تغییر شوهرت ، انگار میخواد با زن اولش بمونه و‌اکه اینطور باشه  دوتا بچه رو‌بهش بدی ، بچه ها وضعیت خوبی نخواهند داشت ، پس منطقیش اینه بچه ها با خودت بمونن و‌خرجشون با پدرشون‌ باشه 

بگو‌یا طلاق نمیگیرم ‌یا بچههامو ‌میخو‌ام

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

جی بگم که هم زندگی خودت رو به گند کشیدی هم بدبخت اون رنه رو خدا ایشالله این یکی شوهرت رو هماز رو زنین برداره ببینم دیگه بهونت چیه صیغه هم که هستی بهت از اموال اون مرد یه پاپاسی هم نمیرسه حالا اگه طلاق بگیری خرج دوقلوهات رو کی میخواد بده

چه مرد کثیفی

چقدر هرزه و خراب و حرومزاده هست این مرد

اصلا زن اولش هیچی

شما خودت رو لایق ازدواج با همچین موجودی دیدی؟؟؟

اون همه خواستگار و حتی برادر شوهرت رو رد کردی که مثلا بچه هاتو بزرگ کنی و تهش رفتی زن دوم یه مرد آشغال شدی؟؟؟😐😐😐 و فوری ازش بچه هم آوردی...

حرفی ندارم

در تمام این مدت همسرم یبارم نیومد بچه هاشو ببینه با اینکه میگفت خیلی دوسشون داره،چون زنش پرستار بود ...

یاجداشو یا جداشه

حق خودتو بچه هاتوبگیر که بتونی زندگی خوبی فراهم کنی 

این زندگی زندگی بشو نیست

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)